33611
10:00 11.102020

Гороскоп на 12 - 18 жовтня 2020

Цікаве 2390

ОВЕН

Мабуть, ви зараз опинилися на роздоріжжі. Подумайте, що для вас насправді важливіше, і постарайтеся прийняти правильне рішення. Ймовірні цікаві знайомства та яскраві враження. У вихідні, плануючи якісь великі придбання, не забудьте про побажання вашої другої половинки.

ТЕЛЕЦЬ

Ви готові давати пораду з будь-якого питання. Справа в тому, що ви відчуваєте себе професіоналом у будь-якій сфері діяльності. Проте все ж таки ваші досягнення на рівні міркувань необхідно підтвердити практикою. Вихідні виявляться напрочуд сприятливими для відпочинку в колі сім’ї.

БЛИЗНЮКИ

Настав час почати планувати нові справи. Можуть надійти пропозиції про зміну роботи, добре все продумайте. Оптимістичне сприйняття життя дозволить легко впоратися з труднощами, що виникатимуть. У вихідні ви будете душею компанії, друзі будуть просто зачаровані вами.

РАК

Потрібно брати до уваги не тільки власну думку, але й думку оточуючих вас людей. Адже на цьому тижні якраз терпіння й конструктивний діалог принесуть усім набагато більше користі, ніж відкритий опір і завзяте обстоювання власних позицій. У вихідні постарайтесь вибратися на природу.

ЛЕВ

Улюблена робота може стати джерелом натхнення. Навіть якщо вона забере багато сил і часу, вона все ж подарує моральне задоволення і гарну матеріальну винагороду. У вихідні більше часу виділяйте відпочинку, тому що від цього буде залежати ваша щиросерда рівновага.

ДІВА

Вам необхідно діяти разом із надійними партнерами. Потрібно грамотно вибудувати стосунки з новими колегами або друзями. Не давайте приводу вважати себе слабкою особистістю, у якої немає власної думки. У вихідні постарайтеся забезпечити собі максимальний спокій і відпочинок.

ТЕРЕЗИ

Не зациклюйтеся на дрібницях, адже на вас чекають великі справи. Але успіх буде залежати саме від вашої здатності тверезо оцінити ситуацію. У жодному разі не рубайте з плеча і не панікуйте. Гарненько все обміркуйте. Також буде важливо доводити розпочаті вами справи до кінця.

СКОРПІОН

Перебороти перешкоди дозволять щиросердечний спокій і впевненість у правильно обраному напрямку та власних силах. Підтримка близьких людей додасть вам оптимізму. Вихідні створені для спілкування. На вас чекають зустрічі з людьми із давнього минулого й нові знайомства.

СТРІЛЕЦЬ

Побоюйтеся занадто привабливих пропозицій. Просто так успіху не домогтися. Щоб заробити, треба багато працювати. Не звалюйте на себе надмірний тягар відповідальності, це може несприятливо відбитися на сімейних стосунках. У вихідні потрібно відволіктися та розважитися.

КОЗЕРІГ

Колеги можуть зараз почати перетягувати ковдру на себе. Або ж із задоволенням скинуть частину своєї роботи на ваші плечі. Тому розраховуйте тільки на власні сили, а також пропускайте повз вуха всілякі «слушні поради». У вихідні можливі непорозуміння з родичами. Подзвоніть батькам!

ВОДОЛІЙ

Діяти краще за планом, але для цього потрібно, щоб він у вас був. Не зашкодить продумати й запасний варіант розвитку подій. Поставтеся до своїх нових контактів і знайомств уважніше. У вихідні варто розібратися зі старими речами та почуттями і викинути мотлох із дому та з голови.

РИБИ

Зараз вам багато що вдається, але все ж таки постарайтеся використати цей час ще й максимально раціонально. Проявляючи товариськість і активність, ви залучаєте нових ділових партнерів, що дозволяє усталити становище й подумати про таку бажану вами перспективу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах