33482
10:00 4.102020

Гороскоп на 5 - 11 жовтня 2020

Цікаве 3020

ОВЕН

Іноді доведеться займатися одноманітними, але необхідними справами. Весь час відкладати їх не продуктивно, адже вони накопичуються. У вихідні поспілкуйтеся з близькими, але не потрібно бути до них занадто вимогливими, адже це може спровокувати конфлікти.

ТЕЛЕЦЬ

Не варто починати нових справ, спочатку об’єктивно оцінюйте поточні. Постарайтеся не обмежувати волю близьких людей, виявіть до них повагу. Надмірний контроль може спровокувати сварку. У вихідні ви можете довідатися багато нового й цікавого, якщо будете уважно слухати, а не витати в хмарах своїх думок.

БЛИЗНЮКИ

Важливо правильно вибрати стратегію. Ви зможете упоратися з усіма справами, навіть із такими, до яких усе ніяк не доходили руки. Постарайтеся діяти за велінням почуттів, але не забувайте й про розум, і все у вас вийде. Вихідні присвятите веселощам і розвагам.

РАК

Якщо ви думаєте, що всі нові починання занадто складні й не принесуть потрібного результату, то з таким настроєм багато чого не доможешся. Рішення потрібно буде приймати швидко та вже не міняти їх. Вас може очікувати підвищення по службі. У вихідні близька людина може приготувати для вас приємний сюрприз.

ЛЕВ

Вам будь-які плани по плечу. Можна позаздрити вашій працездатності, заповзятливості й упевненості в собі. Вас помітить і гідно оцінить керівництво. Відпочиньте у вихідні в дружньому колі, і ви довідаєтеся багато цікавого.

ДІВА

Вас очікують різноманітні події, які можуть значно просунути вас по кар’єрних сходах. Будьте уважні, розподіляючи сили й час. У конфліктній ситуації думайте не про свою образу, а про пошук компромісу. У вихідні не дозволяйте нікому узурпувати ваш час.

ТЕРЕЗИ

Ви прагнете виділитися з юрби, діяти не за шаблоном. Постарайтеся не допускати прояву егоїзму стосовно колег і близьких людей, не будьте дріб’язковим. У вихідні в спокійній обстановці можна вирішити побутові проблеми, які так довго відкладалися.

СКОРПІОН

Не намагайтеся боротися з обставинами, зараз час плисти за течією. Розслабтеся і прийміть усі події такими, які вони є. Ви навряд чи здатні щось змінити зараз. У вихідні вас може охопити творчий порив, що важливо втілити відразу ж.

СТРІЛЕЦЬ

Вам необхідно зосередити увагу винятково на питаннях, пов’язаних із роботою. Не варто працювати за себе й за когось. Не перестарайтеся. Важливо бути гранично коректним при спілкуванні з керівництвом і не задаватися перед колегами. У вихідні використайте будь-яку можливість, щоб порадіти й відпочити.

КОЗЕРІГ

Важлива розмова з керівництвом закінчиться позитивними результатами. Будуть вдалі поїздки у відрядження, але не варто призначати важливі зустрічі. Не підпускайте до себе зневіру і в жодному випадку не жалійте себе. У вихідні буде вдалою поїздка на природу.

ВОДОЛІЙ

Вам важливо усвідомити і прийняти вчинки, які зроблять близькі люди. Навіть якщо ви не у всьому з ними згодні. Ваш гарний настрій може бути зіпсований чужими конфліктами, постарайтеся не приймати цю ситуацію близько до серця. У вихідні краще нічого не планувати, а зважитися на несподівану подорож або любовну авантюру.

РИБИ

Досить вдалий період для рішучих дій і реалізації глобальних планів. Настає ваша зоряна година, коли збувається все, що ви просили в долі. Тільки важливо не задаватися й не задерти ніс. Спокійна обстановка в домі у вихідні буде сприяти реалізації ваших творчих планів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах