33343
15:12 18.092020

«Плакали звёзды» – новий сингл ужгородського гурту «4исла». ВІДЕО

Цікаве 6041

Ужгородський гурт “4исла” презентував нову пісню “Плакали звёзды”. З 18 вересня сингл доступний на Google Play, iTunes, Spotify та інших музичних сервісах.

“У кожного своя священна війна, яка чомусь ніколи не закінчується. В ній кожен сам за себе, і часто навіть найсвятіша і чиста жертва залишається тільки відлунням скоєної помилки. Любов – єдина з усіх чеснот, заради якої варто і жити, і боротися. І лише Любов здатна змінити все! Наша пісня – це балада про війну, любов і людей,” – з офіційної анотації до синглу.

“Плакали звёзды” продовжує серію синглових релізів гурту, розпочату в 2018 році. За словами музикантів, відмова від альбомного формату дозволяє ділитися думками і емоціями саме тоді, коли пісні потребують бути почутими.

Над оформленням синглу гурт вже традиційно співпрацював з ужгородським художником Борисом Рабелом. Ним створені обкладинки до синглів “Открой мне дверь”, “Эпитафия”, “Свобода” та інших.

Нагадаємо, що раніше цього року вже було представлено пісню “Жить”, родзинкою якої стало використання духової секції, вперше в історії гурту.

Ужгородський гурт “4исла” існує з 2005 року. Дискографія колективу складає 2 повноформатних альбоми та 10 синглів.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах