33334
10:00 20.092020

Гороскоп на 21 - 27 вересня 2020

Цікаве 3878

ОВЕН  

Не будьте зараз занадто впертими, не намагайтеся за всяку ціну довести оточуючим свою правоту. Краще все ж зробіть навпаки – поступіться та відступіться, бодай до певного часу. Не переймайтеся результатом. Життя саме покаже усім згодом, чия думка зараз була більш адекватною. Не доводіть також свій організм до межі, не перевантажуйте його. Вихідні краще присвятити тихому пасивному відпочинку. 

ТЕЛЕЦЬ 

На цьому тижні можливі хвилювання і проблеми. Але не зациклюйтеся на таких моментах у жодному разі. Адже незабаром напруга спаде, всі хмари розвіються, і тоді вигляне ласкаве, тепле сонечко. Тому все, що вам необхідне зараз, – це просто набратися терпіння і не забувати завжди вірити у власні сили та удачу. У вихідні ви можете  не тільки відпочити, а й порадіти життю. Можливі ймовірні позитивні зміни в особистому житті та нові зустрічі. 

БЛИЗНЮКИ  

Тиждень буде суперечливим та доволі бурхливим. Хоча б у тому, що вам не зашкодить продемонструвати саме зараз свої амбіції. Але самовпевненість може все ж виявитися для вас зайвою. Ви можете також стати занадто категоричними. Наприклад, будете вимогливими до себе і до оточуючих. Постарайтеся все ж за будь-якої ситуації уникати конфліктів на роботі. За це ви згодом будете собі вдячні. Ви до останнього не будете знати, як проведете вихідні. 

РАК  

Вам захочеться новизни. Але не женіться за новими знайомствами та несподіваними зустрічами. Краще проведіть вільний час у перевіреній компанії. Важливо також, щоб ваші слова не розходилися зі справами. Ви можете занадто втомитися і тому почати дратуватися із будь-якого приводу. Видимої причини для вашого обурення не буде. Тому про ці сварки ви згодом пожалкуєте. Постарайтеся не влаштовувати публічних скандалів.

ЛЕВ  

У жодному разі не зупиняйтеся зараз на досягнутому. Навіть якщо ви вже й досягли певних успіхів. Навпаки, проявляйте якомога більше ініціативи, вам зараз просто необхідна активна життєва позиція. Можливі також несподівані зміни на службі, що може викликати у вас деяке здивування або навіть спровокувати на пошук нової роботи. Але не лякайтеся цих перипетій. Ви не тільки впораєтеся із проблемами. А всі зміни будуть до кращого. 

ДІВА 

Тиждень обіцяє бути доволі цікавим та насиченим. Але зажадає й неабиякої зосередженості. Наприклад, ви зможете довідатися багато для себе нового. Тільки не варто все ж вірити усіляким пліткам. З цього приводу якраз усю інформацію не зашкодить аналізувати й перевіряти. Будьте уважними при складанні угод, цілком імовірно, що вас зараз спробують обдурити. У вихідні постарайтеся насолодитися спокоєм, затишком і чистотою. 

ТЕРЕЗИ  

Насамперед успіх буде супроводжувати в цей час ініціативних. Тому не бійтеся змін! Вони підуть вам тільки на користь. Імовірне зростання в професійній сфері. Не відмовляйтеся від підвищення по службі, навіть якщо вам зараз і страшнувато братися за новий фронт робіт. Але згодом ви зрозумієте, що воно було того варте. Та й нова зарплата вас приємно порадує. У вихідні згадайте нарешті про існування вільного часу і розваг. 

СКОРПІОН 

Хоча якихось занадто великих успіхів у вас на цьому тижні й не планується, зате ви можете порадіти цілком приємним дріб’язкам. А от нові знайомства якраз виявляться досить корисними для вас. Однак припиняйте спроби приятелів вантажити вас своїми проблемами і при цьому ще й вирішувати їх за ваш рахунок. У вас на це може, врешті-решт, не вистачити сил і часу. Можлива також важлива розмова з керівництвом. 

СТРІЛЕЦЬ  

Це час неврівноваженості, тому він досить для вас ризикований. Ви будете схильні приймати рішення під впливом імпульсу, емоції, гніву. Постарайтеся за будь-яку ціну уникнути цього ризику, він не виправдає ні щиросердечних, ні матеріальних витрат. Можуть відбутися також доволі значні зміни в сімейному або фінансовому становищі. У вихідні влаштуйте собі свято. Вам неодмінно треба скинути із себе стрес. 

КОЗЕРІГ  

Цей тиждень непередбачливий і спонтанний. Тому приготуйтеся до несподіванок та нестандартних рішень. Плани доведеться змінювати будь-якої миті, озираючись на нові обставини. Занадто швидка зміна подій може ледь стомити, зате вам не буде нудно. Слід також заздалегідь домовитися про деякі умови, на яких ви погоджуєтеся працювати або спілкуватися. У вихідні не намагайтеся вирішити всі проблеми одразу.

ВОДОЛІЙ  

Ви нарешті можете перепочити від негараздів. Після низки життєвих бур ваш корабель нарешті знайде тиху гавань. Хоча несподіванок також вистачатиме. Але хвилюватися з цього приводу якраз не треба! Обставини будуть раптово мінятися, причому – тільки в кращий бік. А от вам треба зайняти вичікувальну позицію, не рубати з плеча, якщо щось здається для вас неприйнятним. Вихідні проведіть із коханою людиною, з дітьми. 

РИБИ  

Вам зараз дуже необхідне спілкування з вашими давніми друзями, якраз вони й допоможуть у важку хвилину і піднімуть вам настрій. Зараз, як ніколи, важливо не здаватися уже при перших труднощах. Адже їхнє подолання допоможе вам згодом відчути справжній смак перемоги. Ви будете з часом цим навіть пишатися. У вихідні ви зможете насолодитися успіхом у справах і віднайденому щасті в особистому житті.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
Всі новини