33261
10:00 13.092020

Гороскоп на 14 - 20 вересня

Цікаве 6602

ОВЕН  

Вам не зашкодить крапелька авантюризму. Краще не вирішувати важливих проблем, все одно зусилля виявляться даремними. Тож просто не торкайтеся проблемних тем, забудьте про них на певний час. Вам треба у вихідні неодмінно встигнути відпочити та відновити сили.

ТЕЛЕЦЬ  

Не варто зараз будувати якісь тривалі плани і занадто піклуватися про майбутнє. Не ухиляйтеся також від важливих розмов із керівництвом і колегами. Вам нарешті удасться досягти такого бажаного позитивного результату у фінансових питаннях. Вихідні – вдалий період для початку ремонту. 

БЛИЗНЮКИ 

Важливо швидко з’ясувати, що ж замислило ваше оточення. Ваші плани і погляди на життя можуть не збігатися. І хтось може перейти вам дорогу. Тож зараз зовсім не час відпочивати. Ви з легкістю переробите тисячу справ разом із друзями. У вихідні необхідно не менш активно відпочити. 

РАК  

Ваш внутрішній голос буде мовчати – замість того, щоб підказувати правильні рішення, доведеться звертатися за порадою до інших людей. Вам варто продемонструвати керівництву службову запопадливість і лояльність. У вихідні все повернеться на свої місця. Особисті стосунки налагодяться.

ЛЕВ  

Ви з неабиякою легкістю зараз зможете знайти і виправити помилки та недоліки інших людей. Тільки в жодному разі не чекайте за це подяки – деякі з них навіть можуть затаїти на вас образу. Важливо чергувати роботу та відпочинок. Вихідні можуть виявитися часом несподіваних зустрічей. 

ДІВА 

Чимало прекрасних можливостей для творчого і особистісного розвитку та зростання, не проходьте повз цікаві пропозиції. Ви швидко навчитеся і доможетеся високих результатів. Важливо не провокувати конфліктні ситуації. У вихідні ви будете налаштовані досить миролюбно та толерантно. 

ТЕРЕЗИ  

Не чекайте нових знайомств і нової інформації. Корисніше проаналізувати вже наявні відомості й поспілкуватися з близькими людьми. Постарайтеся не робити кілька справ одночасно і не бігти відразу за двома зайцями. Тоді ви зможете одержати і похвалу, і премію від керівництва. 

СКОРПІОН 

Ви можете відчути втому і апатію. Не лякайтеся. Вам просто треба відпочити, і тоді ваша невгамовна енергія знову виявить себе. Будь-які обставини вам вдасться перетворити на свою користь. У вихідні поспілкуйтеся нарешті з родичами, влаштуйте для них приємну сімейну вечерю. 

СТРІЛЕЦЬ 

Зараз не найкращий момент для того, щоб щось змінювати в житті. Рекомендується все ж таки зберігати вірність собі і своєму стилю. Робота зажадає від вас багато уваги та часу. Можливо, тому у вихідні вам захочеться самоти. Але, швидше за все, доведеться іти в гості або на побачення. 

КОЗЕРІГ 

Ви можете піднятися кар’єрними сходами і по-новому вибудувати свої стосунки з керівниками або підлеглими. Вам може надійти також приваблива пропозиція про зміну роботи. Приймайте її без вагань. У вихідні буде приємно вирушити в подорож, яка принесе незабутні враження. 

ВОДОЛІЙ  

Перед вами поставлять чимало професійних завдань, але ви не хвилюйтеся. Ви їх успішно вирішите і навіть зможете спокійно зайнятися ще й своїм особистим життям. Тим не менше, постарайтеся у цей час тверезо дивитися на світ і міцно стояти на ногах. Не вірте нездійсненним обіцянкам. 

РИБИ 

Не варто боротися зі своїми бажаннями, треба їх здійснювати. Коли ставите перед собою нові завдання, ви розвиваєтеся, йдете до успіху. Намагайтеся не смітити грошима. Стабільність будується на розумних внесках і витратах. У вихідні можна й попрацювати, але тільки якщо це робить вам приємність. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах