33215
10:00 6.092020

Гороскоп на 7 - 13 вересня 2020

Цікаве 6049

ОВЕН

Ваші заповітні плани та задуми починають поступово реалізовуватися, не руйнуйте ситуацію, що виникла. Ви багато чого можете встигнути, було б бажання. Направте свою енергію на облаштованість власного будинку, це покращить його стан. У вихідні вибирайтеся до друзів у гості.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся виважено підходити до питань зміни роботи або кола своїх обов’язків. Ваше мовчання виявиться на вагу золота, при цьому багато що буде залежати від вашого морального настрою. У вихідні ймовірна зустріч із людиною, що змусить вас розкрити творчі здібності.

БЛИЗНЮКИ

Ділові зустрічі будуть вдалими, тому що вся необхідна інформація прийде до вас вчасно. Ваша готовність до компромісу забезпечить вам позитивні зміни на професійно-службовій ниві. У вихідні необхідно виключити навіть мінімальний прояв агресії, тільки приязність допоможе вам вирішити проблеми.

РАК

На вас очікує напружений графік і великий обсяг турбот – як на роботі, так і вдома. Є небезпека, що ваш оптимізм переросте в ейфорію, а це загрожує не найкращими наслідками. У вихідні будьте обережнішими з новими знайомими, є ймовірність потрапити в якусь неприємну історію.

ЛЕВ

Ви можете одержати неоціненну послугу з боку заступника, але подробиць розголошувати не варто. При контактах із новими людьми проявляйте передбачливість і обережність. У вихідні не посоромтеся виявити ініціативу, підтримка буде вам забезпечена.

ДІВА

На роботі може очікувати тимчасовий затишок, зате у вас з’явиться більше часу для налагодження корисних контактів і просто дружнього спілкування. Постарайтеся не давати обіцянок, виконати які вам буде дуже важко. У вихідні бажано зайнятися облаштуванням будинку або відновленням гардероба.

ТЕРЕЗИ

Із найбільшим успіхом завершаться ті справи, якими ви займетеся разом із друзями. Буде трохи нудно, тому що багато часу доведеться присвятити рутинній роботі. Зате, завершивши її, ви відчуєте себе господарем життя. У вихідні постарайтеся виявити стосовно близьких людей максимальну турботу.

СКОРПІОН

Не акцентуйте свою увагу на дрібницях, зосередьтеся тільки на найважливішому. Постарайтеся реально оцінити свої сили і не перевантажувати себе зайвими турботами. Вдалий період майже для всіх ваших починань, що суттєво вплине на майбутні перспективи.

СТРІЛЕЦЬ

Початок тижня ідеально підходить для досягнення поставлених цілей і реалізації планів. Але, коли все намічене буде зроблено, навіть не думайте зупинятися. Враження можуть бути оманними. І те, що здавалося вам надійним, раптом виявиться зовсім не таким.

КОЗЕРІГ

Будьте стримані та обережні, не варто навіть намагатися пробити чолом стіну. Ваша активність і енергійність допоможе вам зрушити з мертвої точки справи. У сімейних справах можливе виникнення невеликих проблем, тому займіться у вихідні розгрібанням домашніх справ, що нагромадилися.

ВОДОЛІЙ

Життя стає більш спокійним. Остерігайтеся спокус, що загрожують звести вас із правильного шляху. Можливо, доведеться розбиратися відразу з кількома невідкладними проблемами. Якщо треба буде аргументовано обстоювати свої погляди, згадайте, що компроміс ще нікому не зашкодив.

РИБИ

Вам знадобляться обережність і старанність у прийнятті рішень. Ви можете багато чого домогтися. Інформація може сприйматися неадекватно, не поспішайте з судженнями, потім у всім розберетеся. У вихідні постарайтеся зберігати рівновагу і не вносити в навколишню атмосферу хаос і суєту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах