11:51 18.122015

Модель із Закарпаття стала обличчям глянцевого журналу.ФОТО

Цікаве 3157

Тепер її бачить уся Україна.

7a25ccf-page-1

Зимовий номер популярного київського журналу Travel News Magazine вийшов з кольоровим фото на першій сторінці виноградівчанки Валерії Бушко.

Пропозиції від команди журналу на фотосесію надійшли два тижні тому. Це стало справжньою несподіванкою для дівчини, яка в цьому році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка ( факультет біології) і розмірковує над подальшим саморозвитком. Адже саме з цього починається шлях до успіху в будь-якій справі, каже вона.

Раніше в мене вже була пропозиція знятися для одного російського журналу,- повідомила Голосу Карпат Валерія Бушко.- Але я відмовилася. Тоді мусила більше зосереджуватися на навчанні.

Travel News Magazine розмістив на своїх сторінках не тільки професійні знімки дівчини, але й опублікував короткі тези про її погляди на життя та життєві цінності. Зокрема, справжня сім’я для Валерії – це щось рідне, тепле, де панує повага і любов. А в чоловіках їй подобаються скромність і сила, «за якою надійно і легко, де мало слів, зате багато поступків». А ще дівчина любить подорожувати і просто закохана в Будапешт – цю «перлину Європи».

Прочитати інтерв’ю з 23-річною виноградівчанкою Валерією Бушко вже зараз можна в електронній версії Travel NewsMagazine. А на прилавках кіосків журнал з’явиться ближче до новорічних свят.

7a25ccf-page-1

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах