32896
10:00 23.082020

Гороскоп на 24 - 30 серпня 2020

Цікаве 3986

ОВЕН

Якщо виявите спокій і цілеспрямованість, то обов’язково  зможете домогтися успіху. Вам треба бути уважнішими під час роботи з документами або матеріальними цінностями. Можливі розбіжності з дітьми, але їх легко залагодити, висунувши конструктивну пропозицію.

ТЕЛЕЦЬ

Вас буде переповнювати рішучість, а прагнення йти вперед дозволить змести всі перешкоди. Вам удасться зробити практично все, за що б ви не бралися. Постарайтеся зберігати гарні стосунки з керівництвом. Якщо не поділяєте думку колег, залишіть свої думки при собі. 

БЛИЗНЮКИ

Робота може зажадати повної самовіддачі. Якщо ви себе позитивно не оціните – на вас ніхто не зверне уваги. Бажано не занадто захоплюватися роботою, бо можлива перевитрата енергії. У вихідні намагайтеся бути в піднесеному настрої, хоча б контролюйте емоції.

РАК

Тиждень досить спокійний і розмірений. На роботі придадуться пунктуальність і спокій, з їхньою допомогою ви розкриєте  власний професіоналізм. Постарайтеся зберігати рівновагу. У вас вистачить сил, щоб упоратися з труднощами, але намагайтеся більше прислухатися до своєї інтуїції. 

ЛЕВ

Не починайте діяти, не визначившись із метою, інакше час і сили будуть витрачені марно. Надзвичайно великі шанси вирватися з рутини. Ви можете розраховувати на допомогу друзів. Вихідні виявляться тихими і спокійними, присвятіть їх обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

ДІВА

Бажано не звертати уваги на чутки. Всі досягнення на цьому тижні важливі, але їх доведеться в найближчому майбутньому закріплювати і навіть захищати. Варто радіти тому, що нічого непередбаченого не відбудеться. У вихідні  до вас можуть приїхати родичі здалеку.

ТЕРЕЗИ

Бажано з обережністю поставитися до нових знайомств – ще невідомо в які нетрі вони вас поведуть. Плануйте, дерзайте, не відступайте від накресленої мети. У вихідні можливі дрібні домашні неприємності. Товариськість зробить вас душею будь-якої компанії.

СКОРПІОН

Життя обіцяє бути цікавим і насиченим. Доведеться поринати з головою чи не в кожне робоче питання, часу на особисте життя практично не залишиться. У вихідні з ним теж буде напружено – на вас можуть налягти домашні турботи. Знайдіть все-таки кілька годин для повного відпочинку.

СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся не давати обіцянок, якщо їх важко буде виконати, навіть коли вам дуже захочеться комусь допомогти. Потіште себе краще якимись вишуканими стравами. Проявляючи до інших дбайливість, ви відчуєте, що теж оточені доброзичливою увагою.

КОЗЕРІГ

Ви здатні змінити стосунки з оточуючими в кращий бік. Не варто встрявати в суперечки, тому що вони не принесуть нічого конструктивного. Очікуйте цікавої інформації, що дозволить вам, використовуючи зв’язки і можливості, просунутися по кар’єрних сходах. 

ВОДОЛІЙ

Ви опинитеся в центрі уваги, та ще й із повним запасом енергії. Не намагайтеся виправити ситуацію, що склалася, а спробуйте здобути корисний урок і чекайте на зміни. Не ставте керівництву занадто багато запитань, бо тоді й більшим обсягом роботи вас можуть навантажити. 

РИБИ

Якщо ви будете активними, легко досягнете прогнозованих результатів. Можете звертатися до керівництва з проханнями і побажаннями, воно може виявитися прихильним стосовно вас. У вихідні чекайте новин від близьких людей. Пошуки пригод увінчаються успіхом. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини