32896
10:00 16.082020

Гороскоп на 17 - 23 серпня 2020

Цікаве 3763

ОВЕН  

У вас залишилися невирішені проблеми, бажано докласти всі зусилля, щоб упоратися з ними і не волочити за собою такий тяжкий вантаж. Вам необхідна самодисципліна – від цього будуть залежати нові перспективи. 

ТЕЛЕЦЬ 

Стосунки з колегами і керівництвом складаються гармонійно. Найкращих результатів ви досягнете, якщо будете зайняті справою, що справді вам по душі. У дрібних неприємностях не варто впадати у розпач. У вихідні більше часу виділіть сімейному відпочинку. 

БЛИЗНЮКИ 

Не варто занадто обстоювати власну думку. Краще розраховувати тільки на свої сили і можливості. Більше виділяйте уваги роботі і вона принесе відчутні плоди. Від екстравагантних учинків бажано відмовитися, зараз не найбільш сприятливий час, ви можете заплутатися в ситуації, що виникла. 

РАК 

Ви покажете оточуючим приклад блискучого професіоналізму. Залишіть у минулому претензії до ділових партнерів. Семінари або корпоративні виїзди допоможуть вам налагодити стосунки з колегами. Але вихідні проведіть з родиною, це важливіше. 

ЛЕВ  

Ви зможете вирішити практично всі проблеми, що нагромадилися. Всі сюрпризи, приємні та не дуже, будуть здебільшого пов’язані з вашою роботою. Особливу увагу виділіть дітям або молодшим родичам, постарайтеся відмежувати їх від імпульсивних і необдуманих вчинків. Присвятіть вихідні сімейному відпочинку. 

ДІВА  

Будьте уважні до цікавих збігів і дрібних деталей, тому що саме в них закладені відповіді на найважливіші питання. Відкладіть прийняття будь-яких рішень. Сприятливий період для початку ремонту або інших серйозних змін у вашому домі, а можливо і для переїзду. 

ТЕРЕЗИ  

Певну легкість вам принесе нова інформація. З’явиться реальна можливість поліпшення матеріального добробуту. Дійте обережно, з холодною головою і твердими руками. Уникайте конфліктів і суперечок. Не ризикуйте даремно, але і не пропускайте своїх шансів. 

СКОРПІОН  

Імовірні несподівані зміни в питаннях кар’єрного росту. Чи будуть ці зміни позитивними, залежить лише від вашої ретельності. Перемога може дістатися не занадто легко, але відносно швидко. У вихідні прислухайтеся до голосу розуму, здобудете перемогу над собою, і ваші зусилля окупляться. 

СТРІЛЕЦЬ  

Кар’єрні поривання починають відзначатися позитивними результатами. Можна вдало розібратися з нагромадженими проблемами, а передбачливість дозволить розширити ваші можливості. У вихідні спокійно вислухайте претензії з боку близьких людей і постарайтеся знайти конструктивний вихід зі стану, що створився. 

КОЗЕРІГ  

Було б розсудливо завершити всі нудотні справи. Постарайтеся не потрапити під вплив суєти, також остерігайтеся неадекватної оцінки власних здібностей і можливостей. Будьте уважні до подій, що відбуваються, не пропустіть знака долі. Залишіть для себе хоч трохи вільного часу у вихідні й насолодіться ним. 

ВОДОЛІЙ  

Бажано привести всю робочу документацію до зразкового порядку, так ви одразу відчуєте внутрішню легкість і щиросерду рівновагу. Краще якомога менше набридати керівництву, його може дратувати ваша активність та ініціативність. Гарний час для відновлення втрачених зв’язків і контактів.

РИБИ  

Постарайтеся раціонально розподілити сили. Сприятливий період для підготовки фундаменту майбутнього кар’єрного зльоту. Можливе виконання неймовірних бажань. Якщо в сімейному колі вам удасться прийти до згоди, то з’явиться шанс органічно використати близьких для вирішення власних завдань. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині сталася смертельна ДТП
08:45
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Всі новини