32767
23:32 27.072020

Сорбет ягідний із малини

Цікаве 2856

Інгредієнти

– цукровий пісок – 80 г,

– ванільний цукор – 2 пакетики (10 г),

– вода – 150 мл,

– малина – 500 г,

– кукурудзяний крохмаль – 15 г (якщо будете використовувати картопляний, то вдвічі менше),

– м’ята – кілька свіжих листочків.

Спосіб приготування

Така кількість продуктів розрахована на приготування 4 порцій десерту.

Щоб зробити сорбет із малини, насамперед необхідно збити блендером ягоди, а потім перетерти їх через сито. Пюре відставити, макуху залити 100 мл води, закип’ятити, відвар процідити. Додати в нього звичайний і ванільний цукор, поставити на вогонь.

Поки сироп закипає (стежте, щоб він не прилип до стінок посуду), розвести крохмаль холодною водою (50 мл). Ввести суміш у ягідний сироп. Варити його потрібно, доки не загусне.

Остиглий кисіль з’єднати з пюре, добре вимішати, поставити в морозилку. Готовий ягідний сорбет викласти в ріжки, кошики або стаканчики, прикрасити свіжою м’ятою, малиною та подати до столу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах