32763
10:00 26.072020

Гороскоп на 27 липня - 2 серпня

Цікаве 2922

ОВЕН  

Не виключені конфліктні ситуації, везіння в справах може підвести, багато що буде дратувати, а ваша ініціатива може виявитися не дуже вдалою. Невдоволення партнерами по роботі має минутися і ви забудете про розбіжності. Ближче до вихідного постарайтеся внести у своє життя більше розмаїтості. 

ТЕЛЕЦЬ

Краще відразу приготуватися до деяких можливих змін у планах. Не виключено, що вам доведеться витратити багато часу на вирішення чужих проблем. Ви можете одержати приємну звістку, при правильному тлумаченні якої ви поліпшите своє фінансове становище. 

БЛИЗНЮКИ 

Свою конфліктність постарайтеся використати тільки в своєчасних і необхідних у цей момент діях. Ви впораєтеся майже з усіма важливими справами, навіть із тими, до яких колись ніяк не доходили руки. Дійте за велінням почуттів і у вас усе повинно скластися добре. Нові зустрічі пройдуть досить вдало. 

РАК 

Серйозність і оптимізм дозволять вам досягти намічених цілей і перейти до нових завдань. Постарайтеся не проявляти свій бурхливий темперамент, будьте стримані і не відхиляйтеся від накресленої стратегії в діях. У вихідні нема рації тиснути на оточуючих лобовою атакою, ви нічого не досягнете, шукайте інший вихід з цього становища. 

ЛЕВ  

Намагайтеся не витрачати зайві сили на суєту та пусте спілкування. Постарайтеся уникати перевантажень на роботі, стан вашого здоров’я набагато важливіший. Вас можуть чекати розчарування. Якщо до вас звернуться по допомогу, не відмовляйте, але й не звалюйте на себе вантаж чужих проблем. Вихідні краще провести в комфортній обстановці.

ДІВА 

Можливо, ви вирішите, що оточуючі люди вас просто використовують і нічого не дають взамін. Повірте, це зовсім не так. Вам доведеться втихомирити своє самолюбство і підкоритися розпорядженням вищепоставлених. У вихідні постарайтеся вчасно зупинитися, щоб не спровокувати сварки з близькими людьми. 

ТЕРЕЗИ 

У вас все буде виходити, зможуть реалізуватися ваші професійні задуми, а атмосфера на роботі буде доброзичливою та комфортною. Можна подумати про додатковий заробіток, ця думка виявиться вдалою та своєчасною. Докладіть у вихідні трохи зусиль і ви залишитеся задоволені отриманими результатами. 

СКОРПІОН 

Тлом можуть стати для вас прекрасний настрій і впевненість у своїх силах. Не варто кидатися в крайнощі, хапаючись за багато справ одночасно, постарайтеся вибрати головну справу і довести її до кінця. Обстоюючи свою думку, виявіть кмітливість та моторність, і тоді ви зможете одержати все необхідне для просування вашої справи. 

СТРІЛЕЦЬ 

Вам необхідно виявити терпіння та стриманість у прояві емоцій. Вам потрібно не тільки дотримуватися своєї точки зору, але й чути аргументи своїх опонентів. Не будьте надмірно впертим, зараз саме час змінити світовідчуття і викинути застарілі погляди з вашого життя. Вихідні  порадують вас приємними подіями. 

КОЗЕРІГ 

На вас очікує успіх у професійній сфері й бізнесі. Якщо обсяг роботи і не здивує вас, то результати праці можуть засмутити. Не виливайте в довірчій бесіді всю душу, вас можуть або неправильно зрозуміти, або спробують використати сказане проти вас, ледь спотворивши вашу версію. Вихідні бажано провести за містом. 

ВОДОЛІЙ 

Постарайтеся відразу й на повну силу виконувати свої обов’язки. Вам удасться втілити в життя ряд давніх задумів. Можливі інтриги, тож будьте обачнішими з колегами. У вихідні постарайтеся не вступати в бурхливі суперечки з оточуючими. Краще згадайте про домашні справи, що нагромадилися.

РИБИ 

Багато ваших бажань здійсняться, якщо будете менше говорити і краще зберігати свої таємниці. Інтуїція повинна підказати вам, як правильно зробити черговий ривок кар’єрними сходами. Вихідні багаті суперечками та конфліктами, постарайтеся не провокувати на це оточуючих. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах