32758
10:00 2.082020

Гороскоп на 3 - 9 серпня

Цікаве 4186

ОВЕН  

Бажання позбутися тягаря відповідальності та втекти від проблем може зіграти з вами злий жарт. Постарайтеся бути скромнішими, тоді погіршення матеріального становища вам не загрожує. Може початися новий період у вашій трудовій діяльності та, мабуть, зі звичним неквапливим робочим розпорядком вам доведеться розпрощатися. 

ТЕЛЕЦЬ 

Щоб домогтися бажаного результату, вам доведеться пробиватися крізь перешкоди. Ваша інтуїція вас не підведе. Можуть виявити активність вороги і конкуренти. Але друзі або високі заступники допоможуть залагодити ситуацію, і спільними зусиллями ви зможете досягти бажаного компромісу. 

БЛИЗНЮКИ  

На підтримку та допомогу розраховувати не доводиться, тож усі проблеми, що нагромадилися, вам треба вирішувати самостійно. Не зашкодить обережність у діях, адже навіть дуже гармонічні на перший погляд ситуації можуть обернутися конфліктами. Упевнено і вчасно зробити свій вибір – от ваше найважливіше завдання. 

РАК  

Майже всі задумані плани будуть реалізовуватися, а колишні конфлікти щасливо залагодяться. Не пропускайте цього золотого часу, максимально використайте його. Ділові зустрічі увінчаються успіхом. У вихідні задумайтеся не тільки про сьогоднішній день, але й про найближче майбутнє. 

ЛЕВ  

Вам бажано бути активними та послідовними, налагоджуючи нові зв’язки і контакти. На очі керівництву  краще не потрапляти. Повинна надійти цікава інформація, обов’язково візьміть її до відома. До вихідних проясняться ваші реальні можливості, не виключена фінансова допомога від родичів. 

ДІВА 

Діліться навіть дрібними радощами, так ви зможете перетворити просто знайомих у гарних друзів. Якщо ви відчуєте приплив енергії, постарайтеся витратити всю її без залишку на досягнення вашої головної мети. Без сумніву, мир і гармонія в родині – повністю ваша заслуга, але нагадувати про це щомиті не треба. 

ТЕРЕЗИ 

Стрімкість у діях бажано притримати, навіть якщо вам і здається, що ці якості можуть вельми вам допомогти. Прислухайтеся до інтуїції, вона підкаже, як краще діяти у  ситуаціях, що виникатимуть. У вихідні  задумайтеся про нові досягнення та плани на найближче майбутнє, зараз багато що у ваших руках, хоча й вимагає ретельної обробки. 

СКОРПІОН  

Якщо ви щось задумали, то наберіться духу та просувайтеся вперед, а не тупцюйте на місці. З іншого боку, якщо ви й без того багато трудилися, то достатньо, щоб ви не збільшували ваше робоче навантаження, займіться собою. Нові події можуть порадувати вас і змінити до кращого стан справ на роботі. Постарайтеся у вихідні обов’язково вибратися на природу. 

СТРІЛЕЦЬ 

Покваптеся і не сидіть склавши руки, не тринькайте цей золотий час і ви багато чого встигнете. Будьте обережними й уважними у виконанні будь-якої справи. Постарайтеся не перенапружуватися на роботі, інакше це загрожує емоційним зривом на родичах або друзях. 

КОЗЕРІГ 

Бажано розв’язати проблеми, що нагромадилися. Приготуйтеся захищати реалістичність ваших планів і задумів перед керівництвом. Гарні новини підбадьорять вас, але має сенс перевірити їхню вірогідність. Вихідні постарайтеся провести на природі в приємній компанії. 

ВОДОЛІЙ 

Ви можете довідатися багато нового про свою роботу, але не поспішайте що-небудь змінювати, просто перечекайте. Можливе виникнення напружених стосунків із колегами, керівництвом або старшими родичами. Швидше за все, це результат непорозуміння, має сенс відверто поговорити з ними і з’ясувати, в чому виникають сумніви. У вихідні будьте стосовно рідні більш лояльними.

РИБИ 

Варто лише трохи потрудитися, як цілком реальний світ опиниться біля ваших ніг. Не випробовуйте терпіння оточуючих, навіть найбільш безневинний жарт над ближнім може викликати неприємні наслідки. Ви можете одержати заслужену похвалу й підтримку керівництва. У вихідні виділіть більше уваги родині. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах