32636
10:00 19.072020

Гороскоп на 20 - 26 липня 2020

Цікаве 4702

ОВЕН  

Ініціатива та активність можуть виявитися несвоєчасними, нічого серйозного краще не планувати. Якщо вам запропонують понаднормову роботу, не відмовляйтеся, але перед згодою реально оцінюйте свої можливості, це не буде зайвим. У вихідні не відмовляйтеся від вечірок. 

ТЕЛЕЦЬ  

Постарайтеся не пропустити вдалу нагоду, адже завдяки старим зв’язкам у вас з’явиться реальний шанс реалізувати свої плани. Ви зможете серйозно обговорити всі ваші ідеї та пропозиції з керівництвом. У вихідні постарайтеся уникати фізичних зусиль, ваші м’язи можуть вас підвести. 

БЛИЗНЮКИ  

Займіться дрібними проблемами, що нагромадилися. Ви можете настільки стомитися, що доведеться терміново йти у відпустку, щоб відпочити від цієї суєти. У вихідні постарайтеся не створювати плутанину в майнових справах. 

РАК 

Не ігноруйте думки оточуючих, адже саме вона дозволить вам зробити корисні висновки, необхідні для реалізації ваших ідей. Варто відмовитися від консервативності та звільнитися від непотрібних речей. У вихідні не сидіть удома, не залишайтеся на самоті, спілкуйтеся та подорожуйте. 

ЛЕВ  

Вдалий тиждень, постарайтеся максимально його використати. Не відмовляйтеся від поїздок, вони виявляться досить результативними. Постарайтеся не метушитися по дрібницях, інакше в серйозній справі може проскочити прикра помилка. У вихідні вам знадобиться поблажливість, щоб налагодити з оточуючими нормальне спілкування. 

ДІВА 

Для вас настає період напруженої роботи. Вам потрібно мобілізувати всі свої сили і можливості для рішучого ривка. Не зупиняйтеся та не звертайте уваги на дрібні невдачі, вони ніяк не зможуть вплинути на ваш успіх. У вихідні  дозвольте собі як слід розслабитися і відпочити, ви на це заслужили. 

ТЕРЕЗИ 

Знайдіть час для вирішення старих проблем, у цьому ви можете розраховувати на допомогу друзів і близьких. Можлива цікава ділова зустріч, що внесе у ваше життя значні зміни. Керівництво буде чіплятися до вас по дріб’язках. Зате вихідні здадуться вам абсолютно спокійними, ви встигнете за ці дні зробити більше, ніж припускали. 

СКОРПІОН 

Будьте готовими виявити рідкісну витримку й тактовність у бесідах із керівництвом. Якщо зможете зробити це, то на вас буде очікувати успіх. Можуть виникнути ваші старі знайомі із досить цікавою пропозицією, гарантуючи й моральне задоволення, і гроші. У вихідні викиньте з голови побутові проблеми і дозвольте собі повноцінний відпочинок. 

СТРІЛЕЦЬ 

Вам доведеться неабияк потрудитися протягом усього тижня, але справи все одно будуть просуватися повільно. Зате це додасть вам упевненості у власних силах. У вихідні постарайтеся знайти спільні інтереси з близькими людьми та організуйте спільний відпочинок.

КОЗЕРІГ  

Додайте більше дипломатичності та гнучкості в прийнятті рішень. Прислухайтеся до голосу власної інтуїції. Не ігноруйте дрібниць, і тоді вони відкриють вам дуже багато корисного та цікавого. У вихідні ймовірні гарні звістки. 

ВОДОЛІЙ 

Ваша передбачливість дозволить розширити обрії можливостей. Обов’язково прийміть дружню пораду, вона виявиться досить своєчасною. У вихідні постарайтеся спокійно вислухати претензії з боку близьких людей і знайти оптимальний вихід із ситуації, що склалася. 

РИБИ  

Помилки роблять усі, але мудрість життя полягає в тому, щоб не повторювати їх і не ходити по замкнутому колу, а витягувати із життєвих труднощів позитивний досвід. Відкрийте в собі азарт і захопленість, якщо щось не вийшло відразу, спробуйте ще й ще раз, але підіть іншим шляхом, попросіть поради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини