32582
10:00 12.072020

Гороскоп на 13 - 19 липня 2020

Цікаве 5571

ОВЕН  

Вам варто зосередитися на роботі. Навчайтеся повертатися та виправляти помилки. До незначних недоліків оточуючих бажано бути терплячішими. Очікуйте нової корисної інформації. Упоратися у вихідні з деякими проблемами вам допоможуть друзі. 

ТЕЛЕЦЬ  

Постарайтеся не допускати відсутності послідовності дій у своїй поведінці, тоді й атмосфера навколо вас прийде в гармонію та принесе заспокоєння. Настав час почати втілювати в життя плани та задуми. Вам може знадобитися підтримка друзів. Вихідні добре присвятити будь-якому виду творчості.

БЛИЗНЮКИ 

Ви одержите можливість реалізувати багато задумів, а виявивши винахідливість у справах, ви доможетеся всього, чого забажаєте. Справи зажадають від вас відповідальності та зібраності. У вихідні уникайте конфліктних ситуацій, вони можуть затягтися і мати неприємні наслідки.

РАК  

Цінуйте свої позитивні якості, не будьте надто сором’язливими та дайте оточуючим можливість помітити їх. Не виключені зміни – як в особистих, так і в професійних справах. Намагайтеся не приймати участі в суперечках і конфліктах, проблема розв’яжеться сама собою. Вихідні гарні для прийому гостей.

ЛЕВ  

Вам доведеться напружено працювати для досягнення бажаного результату. Прислухайтеся до голосу інтуїції, й у вас з’явиться можливість просування по службі. Навколо вашої персони можуть закрутитися інтриги. Вихідні бажано провести в колі близьких вам людей і друзів. 

ДІВА  

Займіться завершенням найважливіших справ, не варто розпорошувати свої сили по дріб’язку. Розмова з керівництвом повинна відкрити перед вами нові можливості. Втома від перенапруги буде відчутна до кінця тижня. У вихідні виберіться до друзів на вечірку, весела компанія допоможе вам відпочити. 

ТЕРЕЗИ 

Особливих успіхів на роботі поки не передбачається. Розраховуйте свої сили більш об’єктивно і не намагайтеся осягнути неосяжне. Деяких ділових партнерів бажано перевірити на надійність. Вихідні варто присвятити спілкуванню з родиною. 

СКОРПІОН 

Не намагайтеся плисти проти течії, тоді вам не доведеться розчаровуватися в результатах своєї діяльності. Не поспішайте починати щось нове, спочатку переконайтеся, що ви не залишили недоробок і усі минулі справи дійсно доведені до розуму. У вихідні знайдіть час залишитися наодинці зі своїми думками.

СТРІЛЕЦЬ  

Багато що буде вам до снаги. Розплануйте свій тиждень з урахуванням особистого життя, не варто присвячувати майже весь свій час роботі. Вашу завзятість і працьовитість сприймуть на роботі позитивно і це дозволить вам просунутися по службі. У вихідні виділіть увагу  домашнім проблемам. 

КОЗЕРІГ 

У професійному плані вам буде необхідно бути на висоті, навіть якщо ваші думки спрямовані зовсім в інше русло. Упевненість і послідовність у діях допоможуть вам завоювати прихильність оточуючих і зміцнять гарні стосунки з керівництвом. У вихідні всі розпочаті вами раніше справи можуть бути успішно завершені.

ВОДОЛІЙ  

Ви будете приваблювати до себе оточуючих, як магніт. Життя може перевіряти вас на витримку та самостійність, раптово міняючи ваші плани й умови їхнього виконання. Прислухайтеся до своєї інтуїції і будете нагороджені. У вихідні постарайтеся не забувати про сімейні проблеми – якщо їх не вирішити зараз, вони переростуть із незначних в істотні.

РИБИ  

Настав час почати реалізацію задумів, не розтринькуючи час намарно. Важливих заходів бажано не планувати. Стосовно близьких людей постарайтеся бути більш терплячішими, стримуйте свої емоції. У вихідні, якщо це необхідно, відпочиньте, щоб відновити витрачені сили. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
З нагоди національного свята Товариство угорської культури Закарпаття організувало в Берегові прем’єрний показ фільму
17:05
Фінал ІІ (міського) етапу футзальних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» в Ужгороді
16:39
«Чути дітей»: у Скансені відкрили виставку дитячих історій про життя під час війни
16:22
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки творчого конкурсу
16:09
Під час профілактичних заходів серед водіїв мототранспорту на Закарпатті зафіксовано ряд порушень
15:55
У селі Бодалово відзначили річницю Угорської революції та визвольної боротьби 1848–1849 років
15:40
У Міжгір’ї розкрили угон автомобіля
15:26
До місцевих бюджетів Закарпаття перераховано понад 1,3 млрд гривень податків
15:15
У Мукачеві провели чемпіонат міста з шахів серед жінок
14:58
У Мукачеві у затриманого наркоторговця вилучено понад 200 доз «товару»
14:47
Всі новини