32507
10:00 5.072020

Гороскоп на 6 - 12 липня 2020

Цікаве 6708

ОВЕН  

Поспішіть реалізовувати свої потаємні мрії, для цього відкриті блискучі перспективи. Нові знайомства й зустрічі виявляться плідними. Вам доведеться доводити керівництву, що ви на багато що здатні. Виявіть розумну стриманість у вихідні, це дозволить уникнути непорозумінь.

ТЕЛЕЦЬ  

Зберігайте емоційну рівновагу, щоб уникнути втрат. Поїздки та відрядження будуть вдалими. Не пропустіть можливості для сходження кар’єрними сходами. Імовірні приємні події в особистому плані. У вихідні постарайтеся вибратися за місто.

БЛИЗНЮКИ  

З’явиться можливість виявити свої найкращі якості. Через розбіжності з керівництвом можливі проблеми на роботі. Постарайтеся завершити розпочаті справи та поки не накладати на себе нових обов’язків. У вихідні стримуйте свої емоції, інакше в запалі ви можете наговорити багато такого, про що потім будете довго жалкувати. 

РАК  

У вас усе буде виходити легко, ніби саме собою, тож постарайтеся не пропустити такий сприятливий шанс, подарований вам долею. Задоволення принесе навіть рутинна робота. Вихідні присвятіть індивідуальній творчості. 

ЛЕВ  

Постарайтеся в найближчі дні не з’ясовувати стосунків із керівництвом і рідше потрапляйте йому на очі. Стежте за своїми словами, ретельно обмірковуйте те, що плануєте сказати. У вихідні ймовірне загострення стосунків із дітьми. 

ДІВА  

Імовірна подія, що сприятливо відобразиться на вашій долі. Можливість удачі дуже велика. При спілкуванні з колегами намагайтеся розповідати про себе якомога менше, тоді в недоброзичливців не буде інформації  для пліток. Будьте уважні до голосу своєї інтуїції – як наслідок, у вихідні ви одержите вагомі результати. 

ТЕРЕЗИ  

Тиждень добре підходить для творчості та кар’єри. Ваша працездатність здивує оточуючих, і навіть, можливо, отримає винагороду. Тим не менш, особисті стосунки зараз краще не з’ясовувати. Ви будете сповнені сил і нових ідей. 

СКОРПІОН  

Ви будете непохитні в прояві власної волі й інтенсивні в прагненнях, а всі дні виявляться заповнені активністю, несподіваними зустрічами та сприятливими обставинами. Близькі вам люди будуть щосили намагатися допомогти вам у просуванні до бажаних  цілей. У вихідні  доведеться зайнятися вирішенням побутових проблем. 

СТРІЛЕЦЬ 

Нічого значного бажано не застосовувати, зміни зараз ні до чого доброго не приведуть. Зосередьтеся винятково на службових справах. На вас може очікувати приємна звістка. Зустріч у вихідні розширить коло вашого спілкування та поповнить його цікавими людьми. 

КОЗЕРІГ  

Продовжуйте працювати і ваш професійний успіх забезпечить вам гідне існування та моральне задоволення. Можливі цікаві ділові пропозиції, для їхньої реалізації ви можете сміливо розраховувати на підтримку друзів. У вихідні в сімейному колі постарайтеся проявляти стриманість і уникати конфліктів.

ВОДОЛІЙ  

Не поспішайте будувати наполеонівські плани, будьте скромнішими та тримайте свої задуми в секреті, тоді у вас буде більше шансів їх реалізувати. Поступливість і бажання йти на компроміс допоможуть вам уникнути багатьох конфліктних ситуацій. Вихідні бажано провести в комфортній обстановці. 

РИБИ  

Досить напружений період, тож озбройтеся терпінням і зібраністю. Будьте обережні й уникайте будь-яких авантюр, вони можуть принести непоправні втрати. Бажано не муляти очі керівництву, але ваш сумлінний підхід до роботи буде гідно поцінований. Вихідні повністю присвятіть відпочинку. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах