32439
15:35 23.062020

Кабачкова піца

Цікаве 10494

Інгредієнти:

– кабачок – 600 гр.,

– помідор – 200 гр.,

– яйця курячі – 3 шт.,

– борошно пшеничне – 2 ст.,

– сир твердий – 50 гр.,

– петрушка – 0.5 пучка,

– розпушувач тіста – 1 ч. л.,

– сіль – 0,25 ч. л.,

– олія – 2 ст. л.,

– манна крупа – 2 ст. л.

Спосіб приготування

Відразу вмикаємо грітися духовку на 190 ˚С. Тим часом слід очистити кабачок від шкірки й насіння, а м’якоть натерти на крупній тертці. Якщо кабачок дуже соковитий, віджати сік (він не потрібен).

Додати до подрібненого кабачка курячі яйця, пшеничне борошно, змішане з розпушувачем, сіль (за смаком), а також дрібно посічену зелень.

Перемішати все, щоб вийшло тісто як на кабачкові оладки.

Широку і невисоку форму (орієнтовно діаметром 24 сантиметри) змастити маслом і рясно присипати манкою, щоб не прилипла.

Наверх покласти помідори, які нарізали кружечками.

І в кінці посипати тертим сиром. Поставити форму в гарячу духовку і готувати при 180-190 ˚С близько 20-30 хвилин.

Готовій кабачковій піці бажано дати охолонути, оскільки її просто не можна буде дістати з форми – вона дуже ніжна.

Не забути прикрасити готову страву свіжою зеленню – так набагато апетитніше.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах