32435
10:00 28.062020

Гороскоп на 29 червня - 5 липня 2020

Цікаве 6066

ОВЕН  

Постарайтеся не брати на себе чужих проблем і не відкладайте нічого на потім. Сміливо починайте нові проєкти та знайомтеся з новими людьми. Остерігайтеся зв’язувати себе зобов’язаннями і обіцянками, які, як ви підозрюєте, можуть загрожувати вам неприємностями. Наприкінці тижня запросіть близьких друзів.

ТЕЛЕЦЬ  

За допомогою своєї чарівності ви багато чого зможете домогтися, але й зловживати цим не варто. Імовірне виникнення деяких проблем, для вирішення яких необхідно виявити обачність і витримку, це допоможе вам досягти бажаних результатів. Не відмовляйтеся від допомоги та підтримки близьких людей. 

БЛИЗНЮКИ 

Час найбільш сприятливий для кар’єри та вирішення важливих справ. Обстоюючи свій авторитет, бажано не особливо упиратися. Вам може знадобитися така якість, як дипломатичність. У вихідні можлива дуже серйозна розмова зі старим другом. 

РАК  

Вам не перешкодить захист своїх інтересів, але конфліктувати з оточуючими по дрібницях небажано. Різноманітних клятв і обіцянок допомоги ви можете одержати більше, ніж треба, проте ваші плани та надії можуть виправдатися не повністю. У вихідні у стосунках із друзями імовірна деяка напруга.

ЛЕВ 

Прислухайтеся на цьому тижні до мудрих порад оточуючих, постарайтеся стримати свої амбіції та запити. Перебороти певні труднощі та домогтися гарних результатів ви зможете, якщо будете терплячими і не станете жадати від життя все й відразу. Не відмовляйтеся від запрошення друзів у вихідні.

ДІВА 

Традиційний підхід до вирішення проблем може бути не зовсім вдалим, спробуйте переглянути деякі свої погляди. У деяких людей може з’явитися заздрість стосовно вас і упокоритися з фактом вашої переваги їм буде складно. У вихідні сімейні проблеми можуть зненацька обвалитися вам на голову, тож заздалегідь наберіться терпіння й сил для їх вирішення.

ТЕРЕЗИ  

Період сприяє діловим успіхам. Постарайтеся не піддаватися спокусам, вчасно відходьте вбік і перемикайте увагу на що-небудь інше. Просування службовими сходами буде залежати тільки від вас самих, ви зможете домогтися значних успіхів у багатьох справах. Дипломатичність і чарівність у вихідні дозволять вам перебороти будь-які перешкоди. 

СКОРПІОН  

Всі ваші досягнення будуть так чи інакше пов’язані з подоланням труднощів. Живіть сьогоденням, радійте миттєвостям подій і перестаньте думати про проблеми завтрашнього дня. Якщо напередодні трапилися конфлікти, ви одержите шанс перебороти їхні наслідки. Доставте собі та своїм близьким задоволення, організуйте спільний відпочинок.

СТРІЛЕЦЬ  

Ви будете схильні неусвідомлено дражнити фортуну, але зовсім дарма. Прояви азарту зараз зовсім недоречні, тому постарайтеся тримати себе в руках. Пожинати плоди своєї праці вам доведеться трохи пізніше. Уникати можливих конфліктних ситуацій у вихідні вам допоможуть прозорливість та інтуїція. 

КОЗЕРІГ  

Продовжуйте активно рухатися до наміченої мети. Не беріться за кілька справ відразу, навряд чи ноша виявиться вам по плечу. Можливий дрібний безлад у сфері ділових переговорів. Пильної уваги від вас зажадають діти. У вихідні ви можете постати перед вибором: або цікаво провести час, або заробити гарні гроші. 

ВОДОЛІЙ 

Не давіть на людей своїм авторитетом. Ваше терпіння переможе все. Не поспішайте відкладати справи через задоволення поговорити з людиною, якої ви давно не бачили, зараз це може стати великою помилкою. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення, його варто прийняти, і тоді ви одержите можливість знайти, як мінімум, цікавого співрозмовника.

РИБИ

Має знайтися вдале вирішення досить заплутаної проблеми. Вам краще бути згідним з інтересами колективу та надто не виділятися. Вихідні постарайтеся провести вдома і присвятити їх родині.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах