32339
19:20 16.062020

В селі Верхнє Водяне вирощують фазанів рідкісних порід. Відео

Цікаве 8285

а Рахівщині, в селі Верхнє Водяне вирощують фазанів рідкісних порід. В місцевому лісництві 2 роки тому звели кілька вольєрів і купили 12 молодих фазанів. Тепер їх тут сотня: королівські, румунські, золоті, алмазні та звичайні.

За словами лісівників, природні умови нашої місцевості дуже підходять для проживання фазанів. Цьому підтвердження є і наявність фазанів у природному середовищі. Загалом фазани витримують температуру і до -40 градусів за умови наявності корму. Самці мають красивий яскравий окрас, на другому році життя у них виростає довгий хвіст. Пір’я самок сірого кольору – це, пояснюють мисливці, щоб вона могла сховатися в заростях і висиджувати яйця.

Фазанарій має бетонний фундамент, щоб до птахів не змогли дістатися собаки і лисиці. Вольєр будували лісівники та єгері. Першочергове завдання фазанарію – поповнення фауна та розвиток туризму. Лісівники кажуть, що згодом у фазанарію буде ще поповнення новими птахами.

Планують лісівники побудувати тут інкубатор, акліматизатор, щоб вирощувати своїх фазанів. Це буде значно дешевше, ніж купувати їх.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах