32296
21:57 14.062020

Гороскоп на 15 - 21 червня 2020

Цікаве 16504

ОВЕН  

Для вкладання грошей у спільний бізнес зараз не найбільш слушний момент. Робота може стати більш напруженою, постарайтеся занадто не стомлюватися. Нервові перевантаження необхідно знімати, тому не відмовляйтеся від зустрічей із друзями у вихідні.

ТЕЛЕЦЬ  

У вас з’явиться багато способів домогтися бажаного й просунутися кар’єрними сходами. Домогтися цього можна буде винятково своєю працею. Починати сварки й конфлікти не варто, на випади недоброзичливців краще не звертати увагу. У вихідні бажано відпочити якнайдалі від дому, кардинально змінивши обстановку. 

БЛИЗНЮКИ  

Виявіть свої лідерські якості, це буде дуже важливо, але уникайте приймати відповідальні рішення. Ви будете схильні впадати на порожньому місці в безглузді образи на оточуючих, тож постарайтеся докласти максимум зусиль для приборкання неконтрольованого роздратування.

РАК  

Не виключені зовсім несподівані проблеми в роботі. При спілкуванні з оточуючими вас людьми ви можете розраховувати на повне взаєморозуміння. Ваша власна інтелектуальна активність і ділова спритність виявляться на висоті. У вихідні можливі несподівані пригоди, але зваженість бажано не втрачати. 

ЛЕВ  

Постарайтеся бути дисциплінованими й пунктуальними, в цьому випадку багато проблем вирішаться успішно та вигідно, відкриваючи вам шлях до нових досягнень. Ваші працездатність й ініціатива будуть гідно поціновані.

ДІВА

Ваша здатність вирішити майже всі свої справи залишиться при вас, час на роботу й на відпочинок розподіляйте раціонально. Постарайтеся дотримуватися обережності та обачності. Відпочинку й розвагам потрібно присвятити вихідні. 

ТЕРЕЗИ  

Великий ризик значних втрат, тому постарайтеся не вплутуватися в авантюри. Всі питання, що виникатимуть, будуть розглянуті вами швидко й рішуче. У вихідні намагайтеся уникати зайвої суєти.

СКОРПІОН  

Не бійтеся ризикувати і дійте, у вас з’явиться можливість реалізувати навіть свої найнавіженіші плани. Дипломатичність дозволить вирішити матеріальні труднощі. Виявіть увагу та терпіння, тоді справи будуть складатися вдало. Вихідні порадують вас новими захопленнями і зустрічами з друзями. 

СТРІЛЕЦЬ  

Обсяг навантаження на роботі бажано планувати більш ретельно. Невдача по дрібницях провокує роздратування, тому постарайтеся відмежувати себе від непотрібних контактів і будьте готовими до можливих проблем у сімейних справах. У вихідні виявіть належну активність і тоді вони минуть вдало. 

КОЗЕРІГ  

У справах імовірні деякі утруднення. Не прислухайтеся до так званих доброзичливців і любителів давати поради, приймайте всі рішення самостійно. Все задумане має шанс здійснитися. Єдине, що принесе вам прикрість у вихідні, – це можливі ускладнення у взаєминах із близькими й рідними.

ВОДОЛІЙ  

Ви будете схильні до спонтанних дій, що може трохи заважати. Постарайтеся не обіцяти зайвого, дотримуйтеся помірності. Уникайте суперечок із начальством і зберігайте пунктуальність. У вихідні є ймовірність отримання спотвореної інформації, тож не поспішайте починати щось нове.

РИБИ  

Вам призначено стати центром загальної уваги, до ваших ідей будуть уважно прислухатися. Друзі допоможуть вам розвіятися. У вихідні ваші рішучість, чарівність і впевненість у собі повинні скорити не одне серце. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах