32180
10:00 7.062020

Гороскоп на 8 - 14 червня 2020

Цікаве 12436

ОВЕН 

Вам доведеться доводити свій високий професіоналізм. Будьте вільнішими в стосунках – контактність тепер знадобиться. Уважніше стежте за новинами, так ви не проґавите важливої для себе інформації. Розмов із начальством краще заводити. У вихідні уникайте непотрібних контактів.

ТЕЛЕЦЬ  

Перш ніж що-небудь зробити, треба добре все продумати. Намагайтеся бути обережними та довіряйте голосу інтуїції. Не варто дослухатися до порад знайомих, навіть дуже впливових людей, вирішуйте свої проблеми самостійно. У вихідні можете розраховувати на допомогу друзів. 

БЛИЗНЮКИ 

Очікуються цікаві зустрічі та приємні сюрпризи, а робота буде приносити хороші результати. Варто концентруватися тільки на важливих і невідкладних справах. Намагайтеся відпочити й відновити сили. У вихідні не забувайте про близьких людей, вони теж чекають від вас тепла та турботи.

РАК  

Безкорисливе служіння близьким – справа шляхетна, але й у ній іноді потрібно робити перерви. Можна зайнятися масштабними перетвореннями у своїй справі. Але не варто зациклюватися лише на матеріальному, згадайте й про духовні блага. Вихідні бажано присвятити культурним заходам. 

ЛЕВ  

Певні труднощі ймовірні, але ви легко подолаєте їх, якщо поставите перед собою таку мету. Дослухайтеся до голосу інтуїції – цього тижня вона точно не обдурить вас. Будуть вдалими подорожі та відрядження. У вихідні займіться облаштуванням дому, створіть у ньому атмосферу затишку. 

ДІВА  

Імовірно, виникне несподівана ситуація, яка забере весь ваш вільний час і змусить змінити ретельно продумані плани. Не виключені й певні ускладнення в дружніх стосунках, тож постарайтеся залагодити ці несподівані непорозуміння. У вихідні бажано відволіктися від професійної діяльності. 

ТЕРЕЗИ  

Вам буде здаватися, що світ не оцінив усі ваші таланти й заслуги, але не варто зациклюватися на своїх претензіях. Демонстрація образи не допоможе домогтися визнання та поваги, із цим упораються коректність, терпіння і тактовність. У вихідні ігноруйте дріб’язки та зосередьтеся на головному. 

СКОРПІОН  

Будьте товариські й відкриті для нових зустрічей і знайомств. Не довіряйте чуткам, інакше власноруч зруйнуєте стосунки з родичами. Усі труднощі, які виникнуть на вашому шляху, треба подолати самостійно. У вихідні, імовірно, отримаєте важливу новину, що може перевернути все ваше життя.

СТРІЛЕЦЬ  

Настав той момент, коли краще плисти за течією: це заощадить ваші сили та час. Багато ситуацій можуть прояснитися дуже несподіваним чином. У вихідні будуть необхідні підтримка й допомога вашим близьким, приділіть їм більше уваги, але не дозволяйте перекладати на вас усі свої проблеми. 

КОЗЕРІГ  

Не погоджуйтеся на жодні авантюрні пропозиції. Доведеться багато працювати, але результати роботи обов’язково порадують вас та ваше начальство. Ви не пошкодуєте, що витратили чимало зусиль. У вихідні будуть сприятливими поїздки: ви зможете прекрасно відпочити й довідатися багато нового. 

ВОДОЛІЙ  

Будьте обережні у висловлюваннях, інакше може виникнути конфліктна ситуація з начальством. Імовірно, цього тижня вам доведеться відстоювати свої нові ідеї. Постарайтеся виключити з них елемент авантюризму, нічого хорошого він вам не принесе. У вихідні не пропустіть свій шанс. 

РИБИ  

Бажано зосередитися на своїх обов’язках. Доведеться залагоджувати проблеми, які виникнуть на роботі. Ваша цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви припускали. Майте на увазі, що у вихідні похід у гості або на вечірку може виявитися для вас стомливим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві стартували районні змагання «Пліч-о-пліч»
15:05
Всеукраїнський турнір із волейболу «Ужгородська сакура» зібрав 8 команд із різних регіонів держави
14:46
На Іршавщині горів гараж з автомобілями, один вдалося врятувати від вогню
14:31
Закарпатські гандболістки здобули «срібло» Першої ліги України
14:15
Триває другий день живописного пленеру «Мукачівська весна – 2024»
14:01
В Ужгороді горів житловий будинок
13:49
Більше 5 років ув’язнення отримав мешканець Мукачівщини, який підпалив будинок дружини через образу
13:23
У Берегові провели підготовчі курси викладачів народних інструментів Закарпаття
12:53
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
Всі новини