32060
18:33 29.052020

Рибні палички

Цікаве 1068

Інгредієнти:

– 2 філе минтая,

– 1,5 склянки панірувальних сухарів,

– 150 г борошна,

– 1 яйце,

– 1 жовток,

– 200 мл натурального йогурту,

– 10 гілочок петрушки (або кріп),

– 1 ст. л. лимонного соку,

– за смаком сіль та перець.

Спосіб приготування

Філе минтая пропустіть через м’ясорубку. Рибний фарш посоліть і поперчіть. Додайте 2 ст. л. панірувальних сухарів та жовток. Вимішайте фарш до однорідності й трохи відбийте руками.

Сформуйте акуратні рибні палички і зробіть подвійну паніровку. Спочатку обваляйте в борошні, потім у яйці та сухарях, що залишилися. Знову занурте в яйце й обваляйте в сухарях.

Викладіть палички на деко, застелене пергаментом, і випікайте в духовці при температурі 180°С протягом 20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Подавайте з йогуртовим соусом. Для його приготування подрібніть зелень петрушки/кропу і змішайте з нейтральним йогуртом. Посоліть за смаком і додайте сік лимона.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Головне