31901
10:00 17.052020

Гороскоп на 18 - 24 травня 2020

Цікаве 11650

ОВЕН  

Доведеться завзято й терпляче просуватися нагору по крутих сходах, при цьому з’явиться безліч дрібних проблем. Ближче до вихідних у вас може виникнути бажання давати всім корисні поради та всіляко повчати тих, хто поряд. Початі у вихідні справи матимуть успішне завершення. 

ТЕЛЕЦЬ  

Зосередьтеся на головному й не витрачайте енергію на дрібні завдання. Нові ідеї та контакти можуть принести удачу, водночас намагайтеся уникати непотрібних і зайвих зустрічей. В очах начальства будьте якомога непомітнішими та скромнішими. У вихідні розраховуйте на підтримку друзів. 

БЛИЗНЮКИ 

Будете затребувані всюди: як на роботі, так і вдома. Якщо хочеться проблем, то дайте волю своєму авантюризму. Через побутові негаразди не виключені сварки з близькими, тому краще провести вільний час на самоті. У вихідні, навіть просто перебуваючи в стані спокою, можна багато чого досягти. 

РАК  

Спробуйте попрацювати в команді – ви не будете розчаровані. Допоможіть своєму розуму взяти гору над емоціями. Це дозволить вам переконатися, що тільки спокійна оцінка подій може принести успіх. У вихідні обов’язково дослухайтеся до мудрих порад представників старшого покоління. 

ЛЕВ  

Не робіть зайвих рухів: суєта тільки стомить, а от спокій допоможе вам багато в чому розібратися. Побережіть своє здоров’я, але не розслабляйтеся зовсім. У ділових стосунках, можливо, виникне незначне тертя не з вашої вини. Краще почекати, поки заспокояться пристрасті й захопити ініціативу у свої руки.

ДІВА  

Хоча життя битиме ключем, багато планів доведеться переглянути. Слід боротися з найменшими виявами невпевненості у власних силах. Шукайте підтримку скрізь, де тільки можна, але від дій не відмовляйтеся. Вихідні будуть сприятливими для руйнування непотрібного й старого та створення нового. 

ТЕРЕЗИ  

Терпіння та цілеспрямованості вистачить абсолютно на все. Постарайтеся виділити хоча б один день для прибирання або дрібного ремонту дому, і ви приведете його в ідеальний порядок. У вихідні остерігайтеся великих, гучних компаній, там вас можуть підстерігати обман та розчарування. 

СКОРПІОН 

Багато чого відкриється вам з нової точки зору, але не захоплюйтеся аналізом на шкоду активній діяльності. Виявляйте пунктуальність і відповідальність, саме за ними вас будуть оцінювати. Не давайте близьким приводу виходити з рівноваги. У вихідні бажання змін має підштовхнути вас до рішучих дій. 

СТРІЛЕЦЬ 

Намагайтеся більше часу проводити на природі. Не перевантажуйте себе роботою: це може позначитися як і на її результатах, так і на вашому самопочутті. У професійній сфері бажано йти на компроміс, а виявляючи ініціативу, враховувати інтереси колег. У вихідні уникайте непотрібних зустрічей і контактів. 

КОЗЕРІГ  

Не поспішайте брати на озброєння ідеї та пропозиції, що будуть надходити, дочекайтеся більш слушної миті. Будьте уважніші до тих, хто поряд, і не відкидайте їхні поради. У вихідні вам загрожує тимчасова самота, але вона позначиться на вашому настрої й стані справ тільки позитивним чином. 

ВОДОЛІЙ 

Тримайте свої ідеї та плани при собі. Перед вами мають відкритися нові можливості, у яких вас супроводжуватиме везіння. Не відкладайте вирішення проблем у довгий ящик, інакше можуть виникнути складнощі в стосунках із друзями. У вихідні постарайтеся досягти душевної рівноваги та відновити витрачені сили. 

РИБИ 

Дозвольте друзям та однодумцям узяти активну участь у всіх ваших справах. Продовжуйте займатися реалізацією своїх планів, але не забувайте про родину. Можливе певне тертя з начальством через різні погляди на вирішення невідкладного питання. У вихідні краще стримати своє бажання серйозно взятися за виховання дітей. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах