31713
10:30 6.052020

Форель з пореєм

Цікаве 4505

Інгредієнти:

– райдужна форель – 1 шт.,

– цибуля-порей – 1 шт.,

– морква – 1/2–1 шт.,

– лимон – 1/2 шт.,

– олія – 2 ст. л.,

– сіль – за смаком.

Спосіб приготування

Райдужну форель помийте й очистіть від луски. Розріжте вздовж черевної порожнини й видаліть усі нутрощі, а потім також зябра, щоб не зіпсувати смак готової страви. Ще раз промийте рибу під проточною водою.

Цибулю-порей помийте, відокремте зелене листя, а білу частину наріжте кільцями. Моркву почистіть і наріжте такими ж кільцями, як і цибулю.

Підготовлені овочі викладіть на деко, застелене пергаментом. Зверху викладіть рибу, посоліть за смаком. Запікайте 20 хвилин при температурі 180°С.

Полийте лимонним соком (1/2 лимона). Готову рибу змастіть олією (2 ст. л.) за допомогою щіточки. Це додасть страві апетитного блиску. За бажанням викладіть на форель часточки лимона.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах