31675
10:00 3.052020

Гороскоп на 4 - 10 травня 2020

Цікаве 11387

ОВЕН  

На роботі ви зможете зробити якісний професійний ривок, а вдома успішне генеральне прибирання. Доведеться багато спілкуватися з людьми, працювати з паперами та дзвінками. До вихідних постарайтеся знизити своє робоче навантаження до мінімуму. 

ТЕЛЕЦЬ

 Необхідно бути зібраними та цілеспрямованими. Зосередьтеся на головному й не витрачайте свої сили на дрібниці. Уникайте будь-яких конфліктів і непорозумінь з начальством. Постарайтеся віднайти душевний спокій, це допоможе вам відчути себе господарем власного життя. 

БЛИЗНЮКИ  

Бажано почати планомірну реалізацію хоча б частини своїх ідей. Сміливо опирайтеся на допомогу друзів, але будьте готові відстоювати власні інтереси. Якщо буде необхідність, виявляйте терпіння та витримку, так ви досягнете більшого. Вихідні краще провести вдома. 

РАК  

Вам знадобляться значні зусилля та мудрість, аби впоратися із ситуацією, що склалася. Дуже ймовірними будуть фінансові проблеми, які можуть призвести до фінансового краху. У вихідні бажано побути на самоті й зайнятися плануванням свого майбутнього. 

ЛЕВ  

Зможете досягти небувалих успіхів у професійній сфері, а прості рішення дозволять вам покращити своє матеріальне становище. Бажано розібратися й упорядкувати всі справи, що нагромадились останнім часом. У вихідні встигнете зробити надзвичайно багато. 

ДІВА 

Отримаєте бажане, якщо зможете дипломатично і вчасно відійти в тінь. Обставини дозволять вам перевірити партнерів на надійність у деяких фінансових питаннях. У вихідні бажано зайнятися особистими справами. Проблеми з друзями почнуть поступово вирішуватися. 

ТЕРЕЗИ  

У вас, швидше за все, будуть різкі перепади настрою, які стомлять тих, хто поряд. Вашу компетентність можуть піддавати сумнівам. Однак це гарний період для спілкування та примирення з друзями, а дім порадує вас своїм затишком і комфортом. У вихідні зорі радять вирушити в подорож. 

СКОРПІОН  

Черпайте бадьорість в удачах і намагайтеся не приймати швидких рішень. Можуть виникнути напружені стосунки в діловій сфері, коли, з одного боку, доведеться боятися обману, а з іншого – конфліктів з начальством. У вихідні будьте уважні, щоб уникнути несподіванок і небезпек.

СТРІЛЕЦЬ  

Обов’язково зверніть увагу на поради, якими вас обдарують цього тижня, серед них може виявитися золота ідея. Справи на роботі будуть накопичуватися з неймовірною швидкістю. У вихідні виявляйте уважність у спілкуванні – будь-яке необережне слово може стати причиною конфлікту. 

КОЗЕРІГ 

Бажано бути активними та ініціативними, це сприятиме вашій успішності. У стосунках з тими, хто поряд, намагайтеся виявляти витримку та спокій, а також не говорити зайвого. У вихідні бажано зібратися з силами й довести до кінця почату справу, незважаючи на її трудомісткість. 

ВОДОЛІЙ  

З ідеями та пропозиціями цього тижня краще не виступати, вас можуть неправильно зрозуміти. Діти, імовірно, висунуть вам свої претензії, і чим старші діти, тим більше в них буде претензій. У вихідні відчуєте, що більша частина турбот звалилася з плечей. 

РИБИ  

Такі сприятливі ситуації складаються не часто, тому постарайтеся провести цей тиждень максимально приємним для вас чином. Імовірною буде вдала поїздка або продуктивна зустріч у неформальній обстановці, а близькі люди принесуть чимало радості. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини