16:31 19.022016

Відомий закарпатський гурт відзняв кліп у вимираючому селі. ВІДЕО

Цікаве 2265

рокашФольк-рок гурт Rock-H/Рокаш зняв кліп у вимираючому закарпатському селі Кузьмино, звідки походить лідер гурту Віктор Янцо.

Про це музиканти повідомили на своєму сайті.

Зйомки відео на ліричну баладу «Колискова» проходили в сільській хаті, яка стоїть порожньою вже 15 років. Це будинок, у якому мешкав Юрій Янцо, дідусь Віктора. Будинок стоїть порожнім ось уже 15 років. Теслярська майстерня, у якій збереглося чимало старовнних інструментів – це надбання іншого дідуся Віктора, Юрія Стерча, він був відомим теслею, і помер понад 30 років тому.

Нащадки оберігають ці помешкання, у яких пройшло їхнє дитинство, тому усе на відео є автентичним, а не музейними експонатами.

Відео оповідає звичайну історію про те, як у молодій сім’ї з’являється дитина, і батько робить колиску для малечі. Родзинки кліпу додає зворотній хід історії, починається відео з того, що дитина вже в колисці, а завершується кадрами, коли мати ще при надії. Впродовж кліпу мати і батько виявляють любов до своєї дитин у різний спосіб – мати через ніжність, а батько через свої зусилля, працю на благо дитини.

Пісня «Колискова» увійде до нового альбому гурту «Співаночки про любов». Перша презентація альбому відбудеться в Ужгороді 8 березня, а згодом, після пасхального посту гурт презентує альбом в інших містах.

Підготувала Анна Пащук

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах