31551
10:00 26.042020

Гороскоп на 27 квітня - 3 травня 2020

Цікаве 6650

ОВЕН

Ви легко зможете стати лідером та організатором, і на вас очікуватиме успіх. Допущені цього тижня помилки намагайтеся виправляти вчасно. Стримуйте свої амбіції, інакше неприємності підстережуть вас там, де ви їх зовсім не чекаєте. У вихідні найбільш сприятливим буде пасивний відпочинок.

ТЕЛЕЦЬ

Треба чітко продумати план дій і не витрачати свою дорогоцінну енергію дарма. Обстановка на роботі може зненацька загостритися, тому намагайтеся не планувати будь-яких важливих заходів. У вихідні ваші емоційні сплески можуть ускладнити взаємини з тими, хто поряд, а це вкрай небажано.

БЛИЗНЮКИ 

Справ буде предосить, але зупинятися на досягнутому не треба. На роботі можливі перевантаження. Будьте обережніші, вас можуть спробувати звабити й обдурити. Не потрапляйте на очі начальству, таким чином ви зможете уникнути участі в конфліктній ситуації. Вихідні найкраще присвятити своїм особистим справам.

РАК

Цього тижня на вас, швидше за все, чекатимуть суєта, тривога та складнощі в прийнятті конкретних рішень. Розширення кола знайомств принесе з собою не тільки нові можливості, але й проблеми. У вихідні на перший план можуть вийти особисті справи та питання, пов’язані з родиною.

ЛЕВ

Спробуйте звести обсяг роботи до розумного мінімуму й відпочити. Треба буде зібрати всю волю в кулак – важлива справа вимагатиме від вас надзвичайної зосередженості та швидкості дій. Щоб не спровокувати конфлікт з найближчим оточенням, не слід казати зайвого. У вихідні наведіть удома чистоту.

ДІВА 

У ці дні можете сміливо розширювати сферу свого впливу в будь-якій цікавій вам галузі. Зайво турбуватися через події, що відбуваються, не варто – усе має скластися якнайкраще. У вихідні можна дозволити собі забути про всі проблеми, відігнати сумні думки й налаштуватися на позитив.

ТЕРЕЗИ 

Надзвичайно вдалий період для втілення в життя ідей та реалізації планів. Можливо, вам треба буде доводити тим, хто поряд, свою незамінність, але демонструвати при цьому гординю не варто. У вихідні в деяких ситуаціях наступальна тактика може сприяти успіху, тільки з нею важливо не перестаратися.

СКОРПІОН

У вас з’явиться можливість для успішної реалізації задуманого. Можна спробувати змінити в житті те, що вас не влаштовує, однак відкритої конфронтації краще уникати. У вихідні ситуація вимагатиме стриманості й розважливості, ці якості допоможуть вам домогтися блискучих результатів.

СТРІЛЕЦЬ

Стосунки з начальством, швидше за все, виявляться гармонійними. У вас може з’явитися бажання бути поперед усіх, і для цього ви матимете всі шанси. Але в деяких ситуаціях бажано виявляти тактовність і терпіння. У вихідні, якщо у вас залишаться сили, постарайтеся приділити близьким людям більше уваги.

КОЗЕРІГ

У професійній діяльності може відбутися несподіваний переворот із приємними наслідками. Цей період, імовірно, виявиться трохи імпульсивним, але, якщо докладете певних зусиль, усе має скластися досить непогано. Не виключено, що у вихідні вам доведеться зайнятись організаційними справами.

ВОДОЛІЙ

Постарайтеся поринути в роботу, щоб розібратися з нагромадженням справ. Не провокуйте своїми діями та словами невдоволення тих, хто поряд. Можете сміливо розраховувати на допомогу й підтримку друзів. Нічого нового бажано не починати. У вихідні очікуйте на перспективні пропозиції.

РИБИ

Якщо не будете впадати в крайнощі, перед вами відкриються великі професійні та творчі перспективи. Тому вам необхідно розібратися у своєму емоційному стані й навчитися контролювати душевні переживання. У вихідні бажано не планувати нічого глобального і провести цей час удома.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини