31415
10:00 19.042020

Гороскоп на 20 - 26 квітня 2020

Цікаве 13165

ОВЕН 

Запасіться енергією та ентузіазмом, оскільки необхідно буде закінчити безліч справ як на робочому місці, так і вдома. Ви схильні до негайного вирішення проблем, які виникають, але спочатку ретельно все аналізуйте, щоб не припуститися непродуманих суперечливих вчинків, через які потім шкодуватимете. 

ТЕЛЕЦЬ  

Тиждень не з легких. Будьте готові відступити, піти в тінь: діяти відкрито можна лише з величезною обережністю. Особливу увагу слід приділити фінансовій та діловій сферах діяльності. Слушний час пошукати додаткові способи заробітку. Вихідні бажано провести на природі, щоб відпочити та відновити сили. 

БЛИЗНЮКИ 

Ваші позиції виявляться дуже хиткими, раз у раз треба буде оборонятися від конкурентів, готових потіснити вас. Дослухайтеся до порад, аналізуйте чужий досвід – так ви зможете уникнути помилок. Спілкування з близькими даватиметься нелегко: не завжди їм зрозуміла ваша позиція, часто доводиться пояснювати те, що вам здається очевидним. 

РАК 

Надмірна самовпевненість та легковажність наразі вкрай недоречні. Будьте допитливими та скрупульозними, вивчайте все до найдрібніших деталей, але не забувайте і про глобальне бачення ситуації. Особисті стосунки не варто перевіряти на міцність. У вихідні проведіть час із сім’єю, приділіть увагу дітям. 

ЛЕВ  

Цей тиждень – досить успішний період для тих, хто обере відкритий стиль спілкування та буде готовий зробити перший крок. У сфері особистих стосунків намагайтесь поводитися невимушено й легко. У вихідні не зайвим буде побалувати себе, задовольнити будь-які свої примхи та забаганки. 

ДІВА  

Головна небезпека, яка підстерігатиме вас, – це виникнення конфліктної ситуації на роботі. Якщо серйозні розбіжності та ускладнення в стосунках уже існують, постарайтеся залагодити їх якнайшвидше, інакше доведеться зализувати рани.  Можна розраховувати на підтримку з боку колег та друзів. У вихідні добре відпочиньте.

ТЕРЕЗИ  

Зможете досягти значних успіхів у кар’єрі, якщо не станете ризикувати й матимете справу виключно з перевіреними партнерами. Контролюйте власні емоції та висловлювання в процесі обговорення суперечливих питань. Намагайтеся якомога рідше сідати за кермо. Вихідні присвятіть улюбленій справі.

СКОРПІОН  

У діловій сфері виникне досить складна проблема, вирішення якої потребуватиме чимало енергії. Необхідно буде також закінчити безліч нагальних справ. Не слід вкладати гроші в нові проєкти, краще трохи зачекати. Вихідні бажано провести в родинному колі та приділити увагу дітям. 

СТРІЛЕЦЬ  

Тиждень обіцяє ідеальний момент, щоб виявити свої найкращі якості – далекоглядність і прагматизм. Наразі у вас багато нових проєктів та задумів, які вже частково почали реалізовуватись або лишень чекають на слушну нагоду. У вихідні не виключені конфлікти з дітьми – будьте більш толерантними. 

КОЗЕРІГ  

Можете відзначитись ексцентричною поведінкою та неординарними вчинками, наслідки яких обернуться не на вашу користь. Не треба вступати в запальні дебати з людьми, котрі захочуть вивести вас зі стану рівноваги та внести свої корективи у ваші плани. Контролюйте себе, не давайте волю емоціям і почуттям.

ВОДОЛІЙ  

Не піддавайтесь апатії та розпачу. Слід якнайшвидше відігнати від себе всі негативні думки, бо вони здатні зіпсувати ваш настрій та самопочуття. Треба навчитися мислити позитивно, щоб небажані сценарії не матеріалізувалися! Уникайте будь-якого перевантаження. Сприятливий момент для практичних покупок. 

РИБИ  

Найближчими днями не зайвим буде подбати про власне здоров’я. Важливо й корисно певний час дотримуватися суворої дієти та повністю відмовитися від хмільних напоїв. Цього тижня вам також варто бути обачливими в партнерських стосунках, не поспішайте відразу розкривати всі карти. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах