31412
10:00 12.042020

Гороскоп на 13 - 19 квітня 2020

Цікаве 4291

ОВЕН

На роботі можливе перевантаження, тому цього тижня краще не вдаватися до ризикованих дій. Для здійснення кар’єрних задумів вам необхідно забезпечити собі спокійний тил. У сімейних проблемах виявляйте витримку й терпіння. Вихідні пройдуть розмірено та благополучно.

ТЕЛЕЦЬ

Безжально позбувайтеся непотрібного мотлоху, звільняйте простір для нових позитивних змін. Ваші енергія та напористість стануть гарантом успіху в багатьох справах. Удача, швидше за все, виявиться прихильною до вас. Вихідні найкраще присвятити пасивному відпочинку.

БЛИЗНЮКИ

Знайдете блискучий вихід з будь-якої ситуації. На роботі, можливо, виникне конфлікт, однак на нього не треба звертати уваги. Не поспішайте братися за довгострокові проєкти, їхня реалізація може призупинитися, і вони швидше за все, принесуть лише збитки.

РАК

Цього тижня у вас можливі різкі перепади настрою. Не варто розраховувати на розуміння з боку керівництва та професійні успіхи. Проте до вихідних життя має прийти в норму, чому сприятиме ваша любов до авантюр. Якщо маєте домашні справи, краще займіться ними.

ЛЕВ

Будьте обережніші з привабливими пропозиціями та екстравагантними ідеями. Не виключена поява прикрих перешкод у справах. Події можуть мінятися, провокуючи складнощі в кар’єрі та стосунках із начальством. У вихідні мають прийти приємні звістки або несподіваний успіх.

ДІВА

Успіх прийде до вас завдяки допомозі друзів. Не звалюйте на себе занадто великий обсяг роботи: незважаючи на вашу витривалість, це може погано відобразитися на сімейних стосунках. Будьте уважними до будь-яких дрібниць. Вихідні, як і будні, також не гарантують вам відпочинку.

ТЕРЕЗИ

Ситуація на роботі зміцнить ваш авторитет та усуне непорозуміння. Прийміть і постарайтеся використати з найбільшою користю для себе пропозиції, що надійдуть цього тижня. Підключайте до роботи тільки надійних і перевірених людей. У вихідні бажано зайнятися побутовими справами.

СКОРПІОН

Рекомендується щонайменше критикувати колег, спробуйте спокійніше ставитися до недоліків інших. Можете з легкістю втілити в життя свої честолюбні плани. Імовірні цікаві ділові зустрічі, але остерігайтеся несподіваного обману. У вихідні допомога друзів виявиться дуже своєчасною.

СТРІЛЕЦЬ

Не квапте подій, у всьому слід дотримуватися золотої середини, і тоді все складеться для вас якнайкраще. Не затягуйте з вирішенням проблем, тому що напруга наростатиме, а справи будуть продовжувати накопичуватися. Вихідні найкраще провести вдома, так ви не пропустите гарних новин.

КОЗЕРІГ

У вас з’явиться реальний шанс здійснити свої задуми. Робота, швидше за все, буде особливо насиченою й напруженою, але енергії та сил у вас зараз хоч відбавляй. Постарайтеся для реалізації нових планів і проєктів знайти собі однодумців. У вихідні вас можуть порадувати приємні новини.

ВОДОЛІЙ

У роботі для вас відкриваються нові перспективи та можливості. Можуть відбутися приємні події, які підвищать ваш настрій. Контакти з керівництвом повинні принести користь і вирішити деякі життєво важливі питання. У вихідні виявіть терпіння та стриманість щодо тих, хто поряд.

РИБИ

Ваші трудові успіхи перевершать усі сподівання. Уміння почути і зрозуміти принесе вам чудовий результат. Можете успішно поміняти рід своєї діяльності, якщо для цього складуться необхідні передумови. На роботі виявіть уважність і зосередженість, це позитивно відобразиться на вашій кар’єрі.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах