31364
08:00 9.042020

Сьогодні, 9-го квітня, Козьма Йосип Йосипович святкує ювілей – 55 років

Цікаве 5879

Так вже сталося, що на долю нашого краю випадали різні історичні випробовування. Та, на щастя, рідна земля завжди була багатою на людей особливого ґатунку. На людей, які не бояться брати відповідальність на себе, вміють вести за собою, надихають особистим прикладом. Надійні, працьовиті, з відкритою душею, у скрутний час вони стають лідерами і працюють на найважчих ділянках роботи. Мудрість, скромність, доброзичливість – моральні джерела авторитету цих людей.

Cаме до такої когорти особистостей і належить шанований хустянин Йосип Йосипович Козьма. Протягом багатьох років члени міської організації КМКС довіряють йому керівництво місцевим осередком. Йосип Йосипович з честю виконує обов’язки голови Хустської організації КМКС. Він, як діючий депутат Хустської міської ради, завжди готовий вирішувати нагальні проблеми хустян. Завжди знаходиться у вирі подій, у пошуку найкращих рішень для міста.

Сьогодні, 9-го квітня, Козьма Йосип Йосипович святкує ювілей – 55 років. Угорська громада Хуста щиро вітає свого креативного і цілеспрямованого керівника, незмінного лідера і просто скромного та чуйного товариша зі святом.

Шановний Йосипе Йосиповичу! Бажаємо Вам міцного мараморошського здоров’я, матеріального благополуччя, весняного оптимізму, віри у свої сили, удачі і натхнення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах