31283
10:00 5.042020

Гороскоп на 6 - 12 квітня 2020

Цікаве 4840

ОВЕН

Вам багато чого буде вдаватися, тому постарайтеся використати цей тиждень максимально раціонально. Виявляйте товариськість та активність, це дозволить зміцнити своє становище й подумати про бажану перспективу.

ТЕЛЕЦЬ

Можете досягти значних успіхів, вирішуючи важливі завдання. Продовжуйте шукати нові знайомства, вони можуть відіграти важливу роль у вашому житті. Уникайте поспішних висновків. Якщо будете впевнені у власних силах і спокійні, то везіння та удача сприятимуть вам.

БЛИЗНЮКИ

Уникайте марної суєти й не беріться за всі справи одночасно. Можуть відбутися зміни, які вимагатимуть допомоги ваших колег по роботі: не відмовляйтеся від неї і прийміть із вдячністю. У вихідні друзі не забудуть про вас і не дозволять нудьгувати.

РАК

Намагайтеся бути уважними й не допускати помилок. Ваші думки стануть ясними та чіткими. Вам можуть знадобитися надійність і ділова хватка, вони дозволять у будь-якій ситуації успішно протистояти опонентам. Вихідні мають порадувати приємними подіями.

ЛЕВ

Цього тижня будьте більш поблажливі до себе. Невдоволення собою трохи знизить вашу радість від успіху. Доведеться виявити наполегливість при відстоюванні своїх інтересів. Вихідні постарайтеся присвятити собі.

ДІВА

Потрібно стежити за тим, що ви говорите: навіть одне необережне слово легко може обернутися проти вас. Приймаючи рішень, ретельно їх обмірковуйте. Якщо у вихідні друзі запропонують вам відпочити на природі, то не відмовляйтеся, ця поїздка може виявитися дуже приємною.

ТЕРЕЗИ

Професійна сфера вимагатиме від вас пильної уваги. Уникайте сварок із тими, хто поряд, та намагайтеся не виявляти гординю. Максимальна активність і рішучі дії сприятимуть гарним результатам. Вихідні присвятіть осмисленню перспективних планів.

СКОРПІОН

Сприятливий період для рішучих дій, будь-які починання та нові справи мають шанс повністю реалізуватися. Але незважаючи на професійну зайнятість, не варто залишати свій дім без уваги. Остерігайтеся авантюр, є ризик втратити набагато більше, ніж придбати.

СТРІЛЕЦЬ

Будете здатні розібратися в багатьох заплутаних справах і довести їх до логічного кінця, після чого можете розраховувати на заслужену грошову винагороду. Вас можуть завалити терміновими, але дрібними справами. На вихідних зможете приділити час родині та дому.

КОЗЕРІГ

Події можуть пройти цілою лавиною, змітаючи все на своєму шляху. Будьте готові до відбудовних та ремонтних робіт. Обов’язково продумайте свій розклад і підійдіть до змін, що відбуваються серйозно. У вихідні зберігайте спокій, тоді зможете отримати із ситуації певну вигоду.

ВОДОЛІЙ

Займіться обов’язковими справами, відклавши на певний час усі інші. Дії керівництва не критикуйте та не обговорюйте – вас можуть неправильно зрозуміти, що погано відобразиться на вашій репутації. Дослухайтеся до дружніх порад. Вихідні присвятіть відпочинку.

РИБИ

Не покладайте великих надій на чиюсь допомогу, але якщо її вам запропонують, не відмовляйтеся. Існує небезпека через одне необережне слово зіпсувати стосунки з колегами. Несприятливий період для рутинної роботи та перенапруги, тому бажано знизити навантаження до мінімуму.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах