31275
22:00 29.032020

Гороскоп на 30 березня - 5 квітня 2020

Цікаве 5175

ОВЕН  

Доведеться виправляти помилки, зроблені минулого тижня. Намагайтеся почути й виконати прохання тих, хто поряд. Тоді й допомога, необхідна вам, обов’язково надійде вчасно. Схвалення керівництва сприятиме вашому неформальному підходу до справи. Вихідні бажано присвятити родині та дитячим проблемам. 

ТЕЛЕЦЬ  

Не перевтомлюйтеся на роботі. Усі ваші проблеми пов’язані з неорганізованістю, а конфлікти з партнерами виникають виключно через дрібниці. З’явиться можливість піднятися кар’єрними сходами, що допоможе зміцненню матеріального становища. У вихідні добре відпочиньте, щоб  відновити сили та душевну рівновагу. 

БЛИЗНЮКИ  

Багато чого доведеться почати з чистого аркуша, розраховуючи при цьому тільки на власні сили та можливості. Дрібниці можуть відіграти наразі значну роль. Спробуйте поєднати свої дії зі сміливістю та натиском, тоді в бізнесі зможете досягти гарних результатів. Виключіть активний відпочинок у вихідні. 

РАК  

Намагайтеся відгородитися від непотрібних контактів і запастися терпінням, інакше сварки з колегами та начальством будуть неминучі. Зможете виявити себе на роботі як висококваліфікований фахівець. Краще не перестаратися з поступливістю щодо близьких – вони можуть перестати брати до уваги вашу думку. 

ЛЕВ  

Залишайтеся доброзичливими – це відчинить перед вами будь-які двері. Цього тижня вам будуть потрібні збалансованість у справах і думках. Не перекладайте свої обов’язки на близьких, пошукайте жертву в інших колах. У вихідні продовжуйте діяти добрими словами, виявляючи любов та ласку, – силові прийоми не спрацюють. 

ДІВА 

Не втрачайте цілковитого самовладання та намагайтеся зберігати спокій. Через збільшення обсягу роботи можлива певна напруженість. Обмірковуйте свої слова, тоді вони справлять належне враження на тих, хто поряд, і змусять їх підкоритися вашій волі. Вихідні бажано присвятити турботі про старше покоління. 

ТЕРЕЗИ 

Цього тижня вам треба поєднати в одній запряжці волю, енергію та щасливий випадок, щоб просунутися нагору. Незначний ризик буде виправданий і дасть позитивні результати в майбутньому. У вихідні не виключене нерозуміння з боку людей, які оточують вас, тож постарайтеся не звертати увагу на їхню певну неадекватність. 

СКОРПІОН  

Вам потрібно розвинути впевненість у власних силах та обов’язково взятися до вирішення особистих проблем. Однак не слід дбати тільки про власні інтереси, адже це може призвести до скандалу, краще врахуйте потреби кожного члена своєї сім’ї. Вихідні присвятіть релаксуючому спогляданню та аналітичній роботі. 

СТРІЛЕЦЬ  

Позбудьтеся надмірних емоцій – вони заважатимуть вам правильно діяти в ситуації, яка склалася. Спрямуйте свою енергію на вирішення найбільш актуальної на цей момент справи. У вихідні не набридайте дітям надокучливим моралізаторством, краще запропонуйте їм вирушити з вами на природу. 

КОЗЕРІГ 

Для вас настає гаряча пора: ви будете незамінною людиною на роботі. Емоції не повинні виявитися перешкодою для вашої діяльності. Продовжуйте розкривати свій творчий потенціал, це зміцнить ваш авторитет і дасть шанс зайняти більше високе становище. Близькі вимагатимуть від вас особливої уваги у вихідні. 

ВОДОЛІЙ  

Цього тижня відчуєте приплив життєвих сил та опинитеся в центрі бурхливих подій. Нові починання, імовірно, матимуть успіх. Загострена інтуїція, швидше за все, допоможе вам вирішити проблеми, які нагромадилися останнім часом. Велике задоволення у вихідні отримаєте від інтелектуальних ігор та занять.

РИБИ  

Намагайтеся бути відкритими для пропозицій, і вони обов’язково почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. У вирішенні ділових питань у цей період більше покладайтеся на інтуїцію. У вихідні не робіть безвідповідальних вчинків, навіть найбільш дріб’язкових. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах