31149
10:00 22.032020

Гороскоп на 23 - 29 березня 2020

Цікаве 4042

ОВЕН 

Постарайтеся скоротити обсяг роботи і не забувайте зайвий раз обмірковувати свої слова та дії. Прийдеться запастися терпінням, тому що швидкий прогрес у справах зараз практично неможливий. Вихідні варто присвятити ремонту або благоустрою квартири, дачі або просто наведенню порядку в будинку.

ТЕЛЕЦЬ 

Щоб виконати свої ділові та фінансові зобов’язання, вам доведеться сконцентрувати всі свої зусилля. Постарайтеся зайво не базікати і тоді багато ваших починань будуть удалими. Уникайте суперечок з начальством і не критикуйте колег по роботі. У вихідні очікуйте гарних звісток і не дозволяйте родичам сідати вам на шию.

БЛИЗНЮКИ

Чесні взаємодії будуть дуже важливі. Ваш авторитет продовжує стабільно зростати, а навколишні будуть чекати від вас співчуття та підтримки. У вихідні дні звільніть себе від справ і постарайтеся провести їх вдома або на дачі, відновлюючи витрачені сили.

РАК

Все повинне скластися так, як ви запланували. При цьому постарайтеся не відволікатися, займайтеся тільки своєю справою. Ви повинні працювати на найближче майбутнє, реалізовувати нові ідеї та плани. Очікуються нові перспективні знайомства в відновлення перерваних старих відносин.

ЛЕВ 

У вас можуть назрівати внутрішні зміни, і поки вони не сформуються остаточно, утримуйтеся від відвертих розмов з друзями і близькими вам людьми, навіть якщо вони готові виявити розуміння. Ви зможете підготувати себе до будь-яких несподіванок, а вчорашні супротивники можуть виявитися надійними союзниками.

ДІВА

Через напружений робочий ритм вам доведеться задуматися над змінами умов вашої праці. Перед вами повинні відкритися нові можливості та перспективи. Обов’язково зберігайте почуття гумору та здоровий глузд і постарайтеся не розголошувати якусь важливу інформацію, нею можуть скористатися у корисливих цілях.

ТЕРЕЗИ

Вам удасться реалізувати найсміливіші плани. Ваша працездатність, життєва енергія значно зростуть. Постарайтеся з усією відповідальністю поставитися до справи, що вам можуть доручити, ви одержите шанс змінити робочу ситуацію в кращу сторону. У вихідні рекомендується відвідати театр і кіно, піти в гості до друзів.

СКОРПІОН 

Адекватно розрахуйте свої сили і можливості. Проявляйте уважність, охайність, стриманість і дипломатичність. Вам доведеться терміново завершувати деякі минулі справи. Не виключено, що вас завалять роботою, тому постарайтеся не вихлюпувати негативні емоції на навколишніх. Вихідні найкраще провести в колі дійсно близьких вам людей.

СТРІЛЕЦЬ 

Ви можете зненацька знайти нові точки застосування своїх сил. Не варто піддаватися тимчасовим труднощам, краще зверніться за допомогою та порадою до близьких людей. Вам буде по плечу переробити масу справ, обов’язково скористайтеся цим. До вихідних зникнуть всі або майже всі проблеми, і можна відпочити так, як вам хочеться.

КОЗЕРІГ 

Перш ніж приймати остаточне рішення будь-яких фінансових питань, варто переконатися, що ви не упустили ні однієї істотної деталі. Будьте наполегливі, не здавайтеся при перших труднощах, і ці дії обов’язково приведуть вас до успіху. Вихідні дадуть вам можливість насолодитися радістю та щастям.

ВОДОЛІЙ 

Ваш авторитет поступово зростає, а навколишні очікують від вас своєчасних і мудрих порад. Не варто звалювати на себе чужі проблеми. Не намагайтеся ризикувати без вагомих причин. На вихідні дні не рекомендується планувати далеких поїздок, краще провести їх вдома і відпочити.

РИБИ

Займатися найкраще дрібницями або справами, у яких неможливо помилитися. У відносинах з друзями не виключені складності, адже деякі з них можуть повестися зовсім непередбачено. Сильна зайнятість на роботі може також викликати ускладнення й у вашому особистому житті.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах