31146
10:00 15.032020

Гороскоп на 16 - 22 березня 2020

Цікаве 2417

ОВЕН

Удача наразі на вашому боці. Поїздки, початі з практичною метою, будуть вдалими. Сприятливий період для того, щоб оцінити свої перспективи та вибудувати плани на найближче майбутнє. У вихідні бажано виїхати на прогулянку за місто й подихати свіжим повітрям.

ТЕЛЕЦЬ

Постарайтеся організувати свою роботу за індивідуальним планом. Не будьте надто прискіпливі й не допускайте вияву егоїзму стосовно близьких та колег по роботі. У вихідні зможете вирішити побутові проблеми, які так довго відкладали, і впоратися з киплячими сімейними пристрастями.

БЛИЗНЮКИ

Обсяг поточної роботи намагайтеся обирати відповідно до своїх сил і не відмовляйтеся від допомоги друзів. Імовірна досить тверда розмова з начальником, що закінчиться конкретним рішенням. У вихідні не пропустіть важливої інформації, адже вона може наштовхнути вас на цікаві ідеї.

РАК

Ваше вміння налагоджувати контакти і взаємини з людьми виявиться досить важливим. Намагайтеся бути пунктуальними. Можливо, відчуєте підвищену агресивність. Імовірно, надійде пропозиція, пов’язана з додатковим заробітком. Вихідні краще присвятити спілкуванню з близькими.

ЛЕВ

Бажано не заглиблюватися з головою в мрії, краще починайте займатися справами. Цього тижня слід виключити експромти, заздалегідь підготувати базу, зважити всі плюси та мінуси й уже після цього кидатись у вир рішучих дій. У вихідні порадуйте себе спілкуванням із близькими друзями.

ДІВА

Починається сприятливий період, який може принести вам нові кар’єрні можливості. Якщо зможете ними скористатися по максимуму й працюватимете не покладаючи рук, то результати перевершать усі ваші очікування. У вихідні уникайте конфліктів і не втрачайте терпіння.

ТЕРЕЗИ

Уникайте суперечок та обговорення проблем з тими, хто поряд, навіть якщо питання стосуватимуться вашої професійної компетентності. Імовірна поява незначних труднощів, пов’язаних із роботою. Не втікайте від можливих змін у своєму житті, пам’ятайте, що все робиться тільки на краще.

СКОРПІОН

Труднощі будуть лише розохочувати вас, ставши додатковим стимулом для розвитку. Відбудуться важливі події, що дозволять втілити всі задуми в життя. Зможете з особливим успіхом завершити повсякденні справи. У вихідні не метушіться і не давайте порожніх обіцянок, краще займіться собою.

СТРІЛЕЦЬ

З’явиться шанс знайти спільну мову з людьми та підняти свій авторитет. Починайте нові справи раніше, ніж вас почнуть до цього підштовхувати. У будь-якому разі все доведеться робити самому, тож немає сенсу чекати, коли це стане нагальною потребою.

КОЗЕРІГ

Цього тижня не варто давати жодних обіцянок, адже виконати їх, швидше за все, буде неможливо. Зорі рекомендують серйозно задуматися про майбутнє. У вихідні зустріч із друзями виявиться надзвичайно приємною та плідною, ваш авторитет зросте й до вас будуть дослухатися.

ВОДОЛІЙ

Сприятливий час для завершення справ, яких нагромадилося чимало. Виявіть властиві вам сумлінність і пунктуальність, це дозволить уникнути помилок. Намагайтеся менше критикувати своїх колег по роботі. Друзі не завжди зможуть вам допомогти, тому розраховуйте тільки на власні сили.

РИБИ

Прекрасний час для кар’єрного зростання. Не вступайте в конфлікт з начальством, краще підіть на розумний компроміс. Якщо вам необхідна стабільність, то для цього треба докласти максимум зусиль.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах