31078
15:35 9.032020

Одіозний закарпатець пройшов до 20-ки кулінарного шоу «Мастер Шеф. Професіонали»

Цікаве 6463

Закарпатець Анатолій Цуперяк потрапив до 20 найкращих у кулінарному шоу «Мастер Шеф. Професіонали».

У другому випуску 2 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” судді кулінарного проєкту обрали головну 20-ку проєкту, яка буде змагатись за перемогу. Загалом, на 30 учасників чекало три етапи випробувань. “Колесо фортуни” – саме таку назву отримав перший конкурс 2 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”. Капітани шести команд кулінарного проєкту по черзі крутили два барабани із назвами страв. Перший барабан визначав головну страву для команд, а другий – десерт. Завдання від суддів полягало у поєднанні цих двох страв, які визначала стрілка на барабані.

У другому конкурсі на 20 учасників, що продовжили боротьбу за місце у проєкті, чекали коробки-загадки та непрості умови випробування від суддів. Шеф-кухарі самостійно поділились на команди по три особи та одна команда налічувала тільки двох учасників. Третій етап розпочався для дев’яти учасників індивідуальним конкурсом. В учасників було дві години на приготування кулінарних шедеврів зі справжніх коров’ячих голів, які самотужки потрібно розібрати, щоб дістатись до їстівних частин. Закарпатець Анатолій Цуперяк, який запам’ятався глядачам запальним характером та гострими висловами про колег по кухні проєкту, вирішив здивувати суддів полентою з яловичою щокою та грибами у вершковому соусі. Ектору Хіменес-Браво сподобалась і презентація страви, і вдале поєднання смаків. Таким чином, було відібрано найсильнішу 20-ку 2 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”, до якої також увійшов Анатолій Цуперяк.

PMG.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах