31006
10:00 8.032020

Гороскоп на 9 - 15 березня 2020

Цікаве 2673

ОВЕН

Цього тижня сприятливий період для самовідданої праці. Вам треба мобілізувати всі сили для рішучого прориву, але не забувайте при цьому і про відпочинок. Якщо буде можливість, організуйте для себе вільний режим роботи. У вихідні влаштуйте маленьке, але незабутнє свято для близьких.

ТЕЛЕЦЬ

Настає слушний час для активної діяльності. Зберіться з силами і не дозволяйте собі розслаблятися та засмучуватися. Уникайте зустрічей з начальством, а тим більше не намагайтеся що-небудь йому доводити. Вихідні краще провести на свіжому повітрі.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий період для реалізації задуманого, а також ведення домашніх справ. У роботі вас супроводжуватиме успіх, і стане помітним зростання вашого добробуту. Але уникайте суєти і дріб’язковості, інакше допущені помилки можуть негативно відобразитися на взаєминах із близькими.

РАК

Досить напружений період – вам треба буде сконцентруватися на головному й не розмінюватися по дріб’язках. Не відмовляєтеся від підтримки тих, хто поряд, це допоможе подолати певні труднощі на вашому шляху. У вихідні не дозволяйте близьким лізти до вас з надокучливою мораллю.

ЛЕВ

У вас буде рівний і гарний настрій, але тільки якщо ви дасте собі можливість відпочити. Спокійний плин професійних справ вселятиме оптимізм. Імовірно, почнете просуватися по службових сходах. У вихідні лише тактовність і дипломатія дозволять успішно впоратися з проблемами.

ДІВА

Нагромадження справ може заважати вам рухатися вперед. Складна ситуація на роботі вимагатиме негайного розв’язання. У вашому житті можуть відбутися значні події. Щоб не виникли проблеми з дітьми, вони мають бути під постійним наглядом. У вихідні не сидіть удома, краще загляніть до друзів.

ТЕРЕЗИ

У вашому житті настає досить сприятливий період. Намагайтеся спрямувати свої сили на досягнення стану внутрішньої рівноваги і продовжуйте довіряти інтуїції. Ваші несподівані рішення, імовірно, порадують тих, хто поряд. У вихідні близькі люди можуть стати чудовими захисниками.

СКОРПІОН

Цього тижня не рекомендується займатися тим, що вимагає занадто великої відповідальності. Однак не шкодуйте сил і часу для завершення справ, які вже розпочали. Намагайтеся уникати можливих пасток і не піддавайтеся на провокації. У вихідні родині будуть потрібні ваші увага й турбота.

СТРІЛЕЦЬ

У цей час виявляйте обережність і ретельно перевіряйте всі факти. Ділове життя, швидше за все, буде насичене різноманітними та корисними зустрічами. У вихідні влаштуйте собі пасивний відпочинок, що виключає будь-які енергетичні витрати.

КОЗЕРІГ

Настає настільки сприятливий період, що у вас може виникнути відчуття незручності через таке благополуччя. У діловому житті цього тижня, ймовірно, відбудуться важливі події. Не варто забувати і про повсякденні домашні справи, у сімейних стосунках усе має бути надзвичайно добре.

ВОДОЛІЙ

Має додатися справ. Поставтеся до виконання робочих обов’язків більш ретельно – попрацювати буде над чим. Продумайте завдання на найближче майбутнє. Вихідні краще присвятити справам нескладним, виконання яких не займатиме багато часу. Не забувайте і про спілкування з друзями.

РИБИ

Вам доведеться врівноважити деякі риси свого характеру, щоб досягти поставленої мети. Може відбутися повна зміна ваших життєвих установок. Цього тижня є ризик опинитися в складному становищі. У вихідні відпочинок від проблем можливий для вас тільки в домашніх умовах.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах