30807
10:00 23.022020

Гороскоп на 24 лютого 1 березня 2020

Цікаве 2812

ОВЕН

Ви будете готові гори зрушити. Але доведеться запастися терпінням і частково перенести реалізацію своїх планів. У спілкуванні варто прагнути до розумного компромісу й обмірковувати кожний свій крок, а не квапитися з поспішними висновками. У вихідні на вас очікують цікаві знайомства та зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

Швидше за все, надійде важлива новина або інформація, здатна вплинути на майбутні події. Ваш свіжий образ та безмежна чарівність можуть стати причиною успіху в багатьох сферах діяльності. У вихідні ймовірний розвиток ситуації, вихід з якої допоможуть знайти спокій і впевненість у собі.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся не піддаватися на маячні ідеї, які запропонують вам цього тижня, і не вплутуватися в авантюри. Гарні результати може принести спільна творчість. У вихідні краще не проводити багато часу в гучній компанії.

РАК

Будьте щедрими з колегами і не пропускайте можливості поділитися накопиченим професійним досвідом. Є ризик прийняти неправильне рішення через небажання уважно розібратися в проблемах. У вихідні буде гарна можливість підвищити власну самооцінку, не докладаючи для цього особливих зусиль.

ЛЕВ

Робота сприятиме втіленню ваших планів, а начальство всіляко допомагатиме в цьому. Доброзичливість колег теж стане важливим фактором. Фортуна до вас досить прихильна, користуйтеся цим моментом і не пропустіть свій шанс. Вихідні найкраще присвятити відновленню витрачених сил.

ДІВА

Цього тижня не рекомендується вживати рішучих кроків. Велика ймовірність знайти засоби для реалізації своїх ідей та отримати від людей, які оточують вас, значну підтримку. У вихідні бажано обмірковувати всі свої слова, інакше конфлікти неминучі.

ТЕРЕЗИ

Зорі підказують, що в цей період нові перспективи залежатимуть виключно від ваших активних дій та самодисципліни. Натомість неуважність може призвести до безглуздої забудькуватості й недоречних запізнень. Вихідні краще провести в колі родини.

СКОРПІОН

Ті, хто поряд, цінують і поважають вас – постарайтеся прийняти це як факт. Бажано не забувати про домашній комфорт і виділяти більше часу для наведення порядку та рятування від старих речей і непотрібного мотлоху. У вихідні варто дослухатися до порад близьких людей.

СТРІЛЕЦЬ

Неймовірно приємні події будуть сипатися на вас немов з рога достатку. Є ймовірність отримати досить привабливу пропозицію. У зв’язку з цим можуть знадобитися вся ваша мудрість і рішучість. Спілкування з близькими за духом людьми допоможе вам підтримати впевненість у собі.

КОЗЕРІГ

Задумайтеся про плани на майбутнє. Хоча на роботі все буде складатися досить благополучно, рекомендується подбати про зростання свого професійного рівня. У вихідні діти потребуватимуть вашої уваги, і найкраще помітити це, перш ніж вони встигнуть наробити непоправних дурниць.

ВОДОЛІЙ

Уникайте можливих неприємностей і проєктів з найменшим натяком на авантюрність. Ви завжди можете розраховувати на допомогу друзів. Якщо не будете надмірно балакучі, вас очікує поліпшення ситуації на краще. У вихідні, незважаючи на моральну втому, не бажано провокувати домашні конфлікти.

РИБИ

У спілкуванні з тими, хто поряд, треба виявляти почуття власної гідності. Імовірна зустріч із потенційним роботодавцем. Не докладаючи особливих зусиль, ви легко досягнете істотних результатів. У вихідні ваші світлі ідеї та незаперечні досягнення будуть належно оцінені.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах