30741
10:00 16.022020

Гороскоп на 17 - 23 лютого 2020

Цікаве 4467

ОВЕН

Доведеться багато чого змінити у своїй діяльності. У пошуках справедливості намагайтесь уникати конфліктів та берегти сили, трохи пізніше вона обов’язково переможе. Вихідні не рекомендується присвячувати бесідам на жалісливі теми, краще відкладіть такі розмови на невизначений термін.

ТЕЛЕЦЬ

Усе добре продумайте, а вже тоді переходьте до рішучих дій. Намагайтеся бути більш терпимими до колег по роботі. Ви здатні звернути гори й показати себе в усій красі: готуйтеся взяти на себе складну та відповідальну роботу. У вихідні до ваших порад будуть з готовністю дослухатися.

БЛИЗНЮКИ

Ви повинні спокійно та чітко робити свою справу, і тоді все задумане має здійснитися. Зосереджуйтеся на головному, але намагайтеся не випускати з поля зору й дрібниці. Бажано не привертати до себе увагу та обрати вичікувальну позицію. Вихідні порадують приємними подіями.

РАК

Спробуйте поглянути на своє життя без ілюзій, можливо, для вас настав момент конструктивних змін. У прагненні домогтися бажаного розраховуйте свої сили більш реалістично. У вихідні проведіть час у колі родини – дітям потрібна ваша увага.

ЛЕВ

Не дозволяйте собі розслаблятися на роботі, інакше вірогідні конфліктні ситуації. Зможете багато чого встигнути зробити, головне – не пропустити появи у вас припливу небувалої працездатності. У вихідні обов’язково відвідайте друзів.

ДІВА

Новини вас порадують, але доведеться розбиратись із закинутими побутовими проблемами. Слід пошукати швидкий спосіб відновити витрачені сили. Намагайтеся не допускати сторонніх людей до вирішення внутрішньосімейних проблем.

ТЕРЕЗИ

Ваша популярність підвищиться не тільки на роботі, але й поза її межами. Несподівано почнуть з’являтися навіть давно забуті знайомі. Можливо, вони очікують від вас послуги, і самі, у свою чергу, готові надати вам необхідну підтримку. У вихідні не варто відмовляти в увазі близьким людям.

СКОРПІОН

Треба створити міцний фундамент для комфортних умов праці. Якщо не все вдається добре, не хвилюйтеся: невдовзі труднощі й переживання закінчаться, і ви зможете відпочити, насолоджуючись задоволенням від вдало виконаної роботи. У вихідні можна вибратися в кафе з хорошими знайомими.

СТРІЛЕЦЬ

Залишилося докласти зовсім небагато зусиль, і ви обов’язково отримаєте очікуваний результат. Можна здійснювати найсміливіші задуми та сміливо рухатися вперед. Обставини, імовірно, змусять вас змінити свою точку зору. До вихідних бажано навести вдома порядок.

КОЗЕРІГ

На роботі ймовірне виникнення розбіжностей, і тільки ваше мудре рішення може виправити цю ситуацію. Слід уважніше придивитися до людей, які оточують вас: вони не настільки погані, а їхні ідеї бувають досить своєчасними й оригінальними. Задумане вами у вихідні виявиться вельми цікавим для реалізації в майбутньому.

ВОДОЛІЙ

Дотримуйтеся вичікувальної стратегії, виключивши зайву метушливість та поспіх: терплячість вас не підведе, і ви досягнете приголомшливих результатів. Фінансові питання можуть вийти на перший план. У вихідні не виключені сварки, причиною яких виявиться нестача коштів.

РИБИ

Боротися з обставинами буде не так і легко – дозвольте собі просто плисти за течією. Спілкуючись з колегами по роботі, переконайтеся, що вони правильно вас розуміють. Це дасть можливість уникнути труднощів у майбутньому. У вихідні дослухайтеся до близьких людей.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах