30670
10:00 9.022020

Гороскоп на 10 - 16 лютого 2020

Цікаве 2954

ОВЕН

Не варто заводити романтичні знайомства – ви можете зіштовхнутися з непередбаченими ускладненнями. Сприятливий період для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами й батьками. Ваші інтуїція та досвід дозволять знайти правильне рішення в будь-якій складній ситуації.

ТЕЛЕЦЬ

Тиждень не сприяє логічним вчинкам, хоча ви й зможете знайти безліч виправдань своїм діям. Доведеться докласти рішучих зусиль, якщо ви маєте намір уникнути даремної витрати часу та енергії. Певну небезпеку можуть становити неуважність або зневага до потенційної загрози.

БЛИЗНЮКИ

Якщо зважилися на щось, залишіть позаду сумніви. Тим, кого більше надихають домашні справи, треба будувати наполеонівські плани, а не обмежуватися поверхневим наведенням порядку. У вихідні дозвольте собі добре відпочити та побути марнотратними, зробіть сюрпризи для близьких.

РАК

Тиждень складеться досить вдало: дозволить навести порядок у справах, досягти багатьох поставлених цілей. Вам вистачатиме часу і на домашні клопоти, і на вирішення професійних питань. Вихідні будуть пов’язані з незвичайними романтичними пригодами, можливе пробудження сильних почуттів.

ЛЕВ

Необхідно пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Цього тижня буде високою ймовірність прийняти нерозумне рішення або зробити необачний вчинок. Ті, хто поряд, можуть неправильно зрозуміти вас.

ДІВА

Доведеться розриватися між роботою і домом. Можливо, ви відчуєте, що основна робота починає забирати у вас дедалі більше часу та сил, а родина отримує все менше й менше вашої уваги. Постарайтеся правильно розставити пріоритети.

ТЕРЕЗИ

Ваші рішення дивуватимуть своєю нестандартністю й дозволять швидко досягти успіху. Ви завжди будете в центрі уваги. Є шанс завести корисні знайомства, зв’язки у високих колах. Почуття такту й гарні манери стануть вашими надійними союзниками.

СКОРПІОН

Корисно вести переговори про перспективи бізнесу. Не слід братися за нові справи. Займіться систематизацією та прибиранням свого життєвого простору. Не ризикуйте, якщо у вас виникнуть раптові ідеї, ви ще до них повернетеся. У вихідні важливі речі будуть вирішуватися за зачиненими дверима.

СТРІЛЕЦЬ

Про спокій можна тільки мріяти: емоційна напруга зростатиме з кожним днем. Ваша поведінка може стати несподіванкою для близьких. Дуже важливо правильно розподіляти сили. Ви маєте бути готові стати друзями для своїх дітей, відкинути повчальний тон, а часом і визнати допущені помилки.

КОЗЕРІГ

Не піддавайтеся спокусам, якщо відчуваєте, що це може похитнути основи вашого життя. У родині назріває ситуація, яка вимагатиме терплячого спільного аналізу. Враховуйте, що ваші цілком безневинні вчинки можуть бути неправильно витлумачені. У вихідні займіться домашніми обов’язками.

ВОДОЛІЙ

Можуть виникнути проблеми на роботі. Не виключені й фінансові труднощі. Робіть те, що у вас добре виходить. Ваші вчинки дратують близьких, викликають критику. Ви схильні поводитися зухвало й ображатися на тих, хто вам на це вкаже. Зміни на краще можуть відбутися наприкінці тижня.

РИБИ

Не придумуйте собі додаткову роботу. Посилиться потік новин. Ви можете опинитися в новому місці та в новій компанії. Вихідні сприятливі для домашніх справ, відпочинку в колі родини і зустрічей з друзями на своїй території.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку повномасштабної війни
15:31
Віктор Микита у Будапешті зустрівся із представниками Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади
15:11
Меморіальний парк села Чома ознайомлює школярів з життям древніх угорців
14:56
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який посеред вулиці пограбував чоловіка
14:38
У рідних стінах ужгородські «Карпати» досягли максимального результату
14:03
На Виноградівщині квітне величезна поляна диких орхідей
13:43
Всі новини