30593
10:00 2.022020

Гороскоп на 3 - 9 лютого 2020

Цікаве 6026

ОВЕН

Доведеться розриватися між роботою та домом. Можливо, ви відчуєте, що основна робота починає забирати у вас більше часу та сил. Намагайтеся правильно розставити пріоритети. Пам’ятайте, що без підтримки родини ви навряд чи зможете далеко просунутися кар’єрними сходами.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий період для зміцнення матеріального добробуту. Доходи можуть зрости. Не виключено, що з вами не захочуть співпрацювати через якісь особисті упередження. Намагайтеся контролювати себе. Нудьгувати в ці вихідні вам не доведеться.

БЛИЗНЮКИ

Варто обмежити свої матеріальні потреби. Ви можете зіштовхнутися з непередбаченими проблемами. Намагайтеся знайти час і місце для того, щоб побути на самоті. Вихідні сприятливі для поліпшення стосунків у родині, особливо зі старшими родичами та батьками.

РАК

Можуть виникнути проблеми на роботі. Важливо завжди та в усьому діяти самостійно. Підкорившись обставинам, ви ризикуєте значно ускладнити собі життя. Вихідні краще провести з друзями.

ЛЕВ

Треба пам’ятати про обережність і триматися в тіні. Висока ймовірність прийняти нерозумне рішення чи зробити необачний вчинок. Будете допомагати іншим в досягненні їхньої мети, натомість і самі зможете розраховувати на підтримку у своїх справах.

ДІВА

Ваші дії будуть натхненними, але аж ніяк не організованими та добре спланованими. Доведеться докласти рішучих зусиль, якщо хочете уникнути даремної витрати часу та енергії. Вибір методів повинен залежати від інтуїції, оскільки ні на що інше покладатися не варто.

ТЕРЕЗИ

Відчуєте негативні наслідки своїх колишніх вчинків. За винятком цього, усе буде дуже благополучно. Ви успішно прямуєте вгору життєвими або кар’єрними сходами. У вихідні зрозумієте, що можете досягти чого завгодно.

СКОРПІОН

Труднощі й перешкоди лише підсилять бажання їх подолати, і ви з готовністю продовжите йти вгору. Справам нічого не залишиться, як слухняно підкоритися вашій волі. У вихідні близькі дадуть зрозуміти, що їм бракує вашої уваги, – простіше приділити її, ніж розбиратися з наслідками.

СТРІЛЕЦЬ

Ви принесете чимало користі, якщо не людству в цілому, то принаймні окремо взятому колективу або хоча б родині. Але для досягнення мети доведеться віддати всі свої сили. Вихідні обіцяють чудові враження, які надовго залишать про себе приємні спогади.

КОЗЕРІГ

Основну увагу доведеться приділити професійній діяльності, виявляючи максимальну обачність. Уникайте контактів з малознайомими людьми. Будь-яку пропозицію, яка надходитиме, розглядайте з усією старанністю. У вихідні приділіть більше уваги родині.

ВОДОЛІЙ

Можливі кілька сюрпризів. Якщо виникнуть фінансові проблеми, краще нікому не розповідати про них: так у вас буде більше шансів, що вони швидко вирішаться. У вихідні з’явиться бажання зробити житло комфортнішим та чистішим.

РИБИ

Усе складається якнайкраще. На роботі не розмінюйтеся по дрібницях. Вирішуючи професійні питання, виявіть холоднокровність і рішучість дій, доведеться швидко реагувати на зміну обставин. У вихідні обов’язково відвідайте батьків або хоча б зателефонуйте їм.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах