12:46 22.012020
Салат з печінки тріски
Цікаве
3938
Інгредієнти:
– печінка тріски (баночка) – 1 шт.,
– яйця – 3 шт.,
– цибуля ріпчаста (маленька) – 1 шт.,
– лимонний сік – 1–2 ч. л.,
– зелень свіжа – 0,5 пучка,
– сіль, перець.
Спосіб приготування
Яйця відварити, остудити, почистити й натерти на дрібній тертці.
Печінку тріски обережно перекласти з баночки в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.
З’єднати яйця з печінкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю, приправити лимонним соком, сіллю та перцем за смаком.
Додати дрібно нарізану зелень. Перемішати.
Смачного!
Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Культурні діячі Будапешта об’єднали зусилля для допомоги закарпатським угорцям
15:32
Координаторка проєктів ГО «Простір молоді» Лілія Івасько про молодіжний обмін за програмою Erasmus+
14:23
На Закарпатті - відбій повітряної тривоги
13:47
На Закарпатті – повітряна тривога
13:19
У Мукачеві відкрили виставку відомих та маловідомих для загалу робіт Володимира Микити
13:03
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Всі новини
Головне
Публікації
У Закарпатському угорському інституті провели День кар'єри та виставку продукції випускників
08:45
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У протистоянні з «Динамо» закарпатці зазнали поразки
12:03
В Ужгороді підбили підсумки першого року імплементації Закону «Про медіа»
19:44
Обстріл Чернігова: є загиблі, травмовані та руйнування
18:37
Всі Публікації
Фото
Відео