30502
12:46 22.012020

Салат з печінки тріски

Цікаве 3938

Інгредієнти:

– печінка тріски (баночка) – 1 шт.,

– яйця – 3 шт.,

– цибуля ріпчаста (маленька) – 1 шт.,

– лимонний сік – 1–2 ч. л.,

– зелень свіжа – 0,5 пучка,

– сіль, перець.

Спосіб приготування

Яйця відварити, остудити, почистити й натерти на дрібній тертці.

Печінку тріски обережно перекласти з баночки в глибоку тарілку і розім’яти виделкою.

З’єднати яйця з печінкою, додати дуже дрібно нарізану цибулю, приправити лимонним соком, сіллю та перцем за смаком.

Додати дрібно нарізану зелень. Перемішати.

Смачного!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах