30446
10:00 19.012020

Гороскоп на 20 - 16 січня 2020

Цікаве 2335

ОВЕН

З’явиться прекрасна можливість творчо реалізуватися, але треба контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів – вони можуть виявитися затяжними. Плануйте поїздки, зустрічі з друзями. Вихідні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чим-небудь корисним.

ТЕЛЕЦЬ

У вас виникнуть нові ідеї та плани. Займіться втіленням у життя цих задумів – ви не пошкодуєте. Не варто демонструвати свою унікальність і доводити власну незамінність, краще посидьте тихо. Домашні справи у вихідні можуть забрати практично весь вільний час.

БЛИЗНЮКИ

Ви ризикуєте виявитися в центрі подій – на вашій скромній персоні зосередиться вся увага тих, хто вас оточує. Ваша професійність буде гідно оцінена. Стежте за своїми словами, намагайтеся продумувати те, про що говорите. Приділіть більше уваги і турботи батькам – їм це необхідно.

РАК

Усю свою увагу слід зосередити на робочих питаннях. Не форсуйте подій, дозвольте їм плавно текти, тоді зосередженість дозволить вам упоратися з поставленими завданнями. Необхідні обережність та уважність у виконанні будь-яких справ. У вихідні вас може охопити творчий порив.

ЛЕВ

Бажано стежити за своїми словами, інакше ви ризикуєте потрапити в несприятливу ситуацію. Знадобиться допомога друзів, адже самостійно буде складно впоратися з великим обсягом роботи. Імовірні гарні новини, пов’язані з перспективними пропозиціями. У вихідні будьте зосереджені й уважні.

ДІВА

Смуга невдач залишилася позаду. Радійте і дійте. Розширте свої обрії, навчіться нового, тих корисних навичок, яких вам гостро не вистачало. Обраний вами напрям може з легкістю змінитися на протилежний, стежте за собою та продумуйте власні вчинки.

ТЕРЕЗИ

Ретельно аналізуйте події, що відбуваються, опираючись на життєвий досвід і логіку. Намагайтеся утриматися від відкритої критики колег по роботі. Імовірний кар’єрний стрибок і перехід на нову посаду. Можливо, на вас очікує справжній успіх і поліпшення фінансового становища.

СКОРПІОН

Ваш авторитет може врятувати від провалу вкрай важливу справу. Багато подій відбуватимуться самі собою або за інерцією. Не вступайте в дискусії, якщо не до кінця впевнені у своїй правоті. Приготуйтеся до несподіваного прориву в справах. У вихідні близьким може знадобитися ваша допомога.

СТРІЛЕЦЬ

На роботі можуть виникнути нові ідеї, які швидко втіляться в реальність. Стосунки з колегами налагодяться, а це створить позитивну атмосферу. Намагайтеся бути відвертішими з собою та тими, хто поряд, і тоді ви самі не станете жертвою обману. Будьте обережні у вихідні.

КОЗЕРІГ

Фортуна вам посміхатиметься, і ви зможете ризикнути відкрити власну справу. Тільки для цього, крім везіння, буде потрібно чимало сил та часу. Вас спокушатимуть привабливими пропозиціями. Від начальства можете не тільки почути слова похвали, але й одержати премію.

ВОДОЛІЙ

Зможете впоратися практично з будь-якою проблемою. Удача супроводжуватиме вас у всіх починаннях. Для успішної роботи знадобляться терпіння, незворушність і витримка. Усе необхідно доводити до кінця. Імовірні позитивні зміни на роботі. У вихідні краще відпочити в сімейній обстановці.

РИБИ

Імовірні перепади настрою, які можуть призвести до кризи. Вам буде важкувато втілювати в життя свої проекти. Намагайтеся не починати нових справ, краще як слід відпочиньте. Попереду на вас чекають цікаві та доленосні зустрічі. На вихідні зорі не радять планувати важливих справ.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах