30440
12:38 15.012020

Риба по-царськи

Цікаве 1906

Інгредієнти:

– риба – 1 кг,

– майонез – 150 г,

– твердий сир – 100 г,

– цибуля – 2 шт.,

– помідор – 1 шт.,

– болгарський перець – 1 шт.,

– приправа для риби, сіль, чорний мелений перець – за смаком.

Спосіб приготування

Наріжте рибу порційними шматками, очистіть і наріжте кільцями цибулю. До цибулі додайте спеції для риби, майонез, перець, сіль і акуратно перемішайте.

Викладіть приготований маринад на рибу і перемішайте. Поставте рибу в холодильник на 30–40 хвилин маринуватися.

Застеліть деко пергаментом і викладіть на нього рибу. Полийте її маринадом.

Зверху викладіть нарізані напів кружальцями помідори та нарізаний соломкою болгарський перець. Зробіть майонезну сіточку й посипте рибу тертим сиром. Поставте в розігріту до 200°С духовку на півгодини.

Таку рибу можна приготувати як альтернативу м’ясу по-французьки. Вона сподобається всім без винятку! Не забувайте ділитися рецептами з друзями!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини