30384
19:05 12.012020

“Santa Bike Fest”: незмінна новорічно-різдвяна традиція активних хустян. Фото

Цікаве 6657

Близько двох десятків велосипедистів, переодягнувшись у новорічні костюми або ж просто прикрасивши своїх двоколісних друзів новорічною атрибутикою, проїхалися сьогодні, 12 січня,  центральними вулицями Хуста.

Традиційно – ось уже восьмий рік поспіль – ексклюзивний велопробіг “Santa Bike Fest”, у якому, до слова, міг взяти участь кожен охочий, організувала ГО “ВелоОб’єднання”.

 

 

У такий спосіб любителі велоспорту привітали своїх земляків з новорічно-різдвяними святами, подарували радісні емоції та вкотре наголосили на важливості здорового способу життя.

Стартував велопробіг з Майдану Незалежності біля головної зеленої красуні міста.

“Велопробіг “Santa Bike” – традиція, започаткована вісім років тому. Акцент робимо не на кількості учасників, а на заряді емоцій.  Головна мета акції –  підняти настрій хустянам та гостям міста у період зимових свят і, звісно ж, пропаганда активного та здорового способу життя”, – поділився з “Карпатським об`єктивом” один із незмінних організаторів заходу Андрій Козир.

Хоча маршрут зимового велопробігу був символічним – вулицями міста, однак емоції від короткої мандрівки на двоколісних у колі друзів та однодумців він таки подарував.

Відрадно, що до ексклюзивної зимової акції долучаються цілими родинами. Так, Олександр Новак разом із дружиною Мар`яною та синочком Юрієм є постійними учасниками “Santa Bike Fest”. Кажуть, це вже стало своєрідною традицією для їхньої спортивної сім`ї.

“Спочатку я сам брав участь у зимовому заїзді, однак наступні роки залюбки приєдналися дружина й син. Нам подобається разом бути в русі, відчувати емоції від здорового та активного дозвілля. Вважаю, подібні заходи мають дуже хорошу мету – популяризують здоровий спосіб життя і дарують людям приємні емоції, хороший настрій, тому завжди  закликаємо друзів та знайомих долучатися. Загалом ми – спортивна сім`я. Окрім велоспорту, захоплюємося мандрівками в гори. Цьогоріч плануємо підкорити вершину Піп Іван”, – поділився враженнями учасник велопробігу Олександр.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини