30267
10:00 12.012020

Гороскоп на 13 - 19 січня 2020

Цікаве 2147

ОВЕН

Успіх очікує на вас при нетрадиційному підході до вирішення життєвих проблем. Можете уникнути певних складнощів на роботі. Вам необхідно виявити терпіння, інакше можливий конфлікт. Випадкові зустрічі у вихідні відкриють перед вами нові перспективи.

ТЕЛЕЦЬ

Бажано відгородити себе від зайвої роботи. Застосуйте всю свою чарівність для досягнення кар’єрних висот. Не виключені відкриття й позитивні зміни. У вихідні вам будуть потрібні комфорт та спокій.

БЛИЗНЮКИ

Намагайтеся спілкуватися з тими, хто поряд, рівно стільки, скільки необхідно, надмірності будуть зайві. Не призначайте серйозних зустрічей. Для досягнення бажаного результату доведеться докласти максимум зусиль. У вихідні на вас можуть очікувати приємні сюрпризи.

РАК

Перед вами відкриваються блискучі перспективи, однак слід виявляти скрупульозність і виваженість. На вашому шляху не передбачається практично ніяких перешкод, крім власної неуважності. У вихідні не розповідайте про свої досягнення – заздрісники не дрімають.

ЛЕВ

Ваша бурхлива енергія практично ніколи не стихає. Слід безжалісно позбуватися всього непотрібного, адже воно створює безладдя та плутанину. Не дозволяйте партнеру втягти себе в конфліктну ситуацію. У вихідні візит до родичів позитивно вплине на вас.

ДІВА

Дайте спокій старим проблемам і сконцентруйтеся на майбутніх проєктах. Вам будуть потрібні зібраність і терпіння. Але не варто звалювати на себе всі проблеми світу. Імовірні цікаві пропозиції з боку начальства. У вихідні добре вирушати в поїздки та далекі подорожі.

ТЕРЕЗИ

На вас очікує жвавий, насичений подіями період. Це сприятливий час для повернення до нереалізованих планів та ідей. Вихідні краще присвятити сім’ї і близьким, хоча б тому, що їм досить давно не вистачає вашої уваги.

СКОРПІОН

Імовірне підписання вигідних угод. Можете сміливо розраховувати на допомогу та сприяння друзів. Дослухайтеся до ідей близьких людей, це може стати фундаментом для майбутнього проєкту. Вихідні – гарний час для ухвалення рішень і рішучого кроку.

СТРІЛЕЦЬ

Успіх неодмінно прийде до вас, якщо докладете для цього максимум зусиль. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще запитати поради в друзів і родичів. Не намагайтеся виконати роботу, якою зайнялися, наодинці – це лише зіпсує стосунки з тими, хто поряд.

КОЗЕРІГ

Ви легко зможете розв’язати проблеми друзів і встигнути зробити більше, ніж запланували. Врахуйте: якщо у всіх питаннях будете наполягати на своїй думці, то ймовірні конфлікти з близькими людьми, постарайтеся прийняти компромісне рішення.

ВОДОЛІЙ

Ваша справа вимагатиме зміцнення та розширення, інакше можливі проблеми з її подальшим розвитком. Менше говоріть про свої проблеми й уважніше вислуховуйте думки інших. Незначне тертя з близькими людьми у вихідні легко подолати, якщо ви будете готові хоча б трохи поступитися.

РИБИ

Вас можуть турбувати питання, пов’язані з кар’єрою. Доведеться багато часу приділити паперовій тяганині. Ретельно аналізуйте події, що відбуваються з вами, та не робіть імпульсивних, необдуманих кроків. Початі справи будуть вдалими, і багато задумів відносно легко втіляться в життя.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини