30153
10:00 29.122019

Гороскоп на 30 грудня 2019 - 5 січня 2020

Цікаве 1983

ОВЕН

До вас можуть висувати завищені вимоги, яким ви будете змушені відповідати, щоб не підірвати свій авторитет. Не поспішайте з висновками. У вихідні вас спантеличать занадто складною проблемою, але до кінця дня все стане на свої місця.

ТЕЛЕЦЬ

Не будьте з колегами надто відверті, щоб це не обернулося проти вас. Намагайтеся втілювати плани в життя, тоді при мінімальних зусиллях ви зможете одержати максимальні результати. Вихідні – сприятливий період для тихих сімейних вечорів або зустрічей зі старими друзями.

БЛИЗНЮКИ

Вас приємно здивують результати робочого компромісу, на який доведеться піти. Робота відволіче від безуспішного з’ясування стосунків. У вихідні варто пробачити своїм близьким їхні незначні слабкості, не всі мають вашу наполегливість і цілеспрямованість.

РАК

Виявіть мудрість, і ваша слабкість може обернутися силою. Імовірні конфлікти на роботі, тому потрібно стримувати емоції. Намагайтеся сконцентруватися й не розпорошуватися по дріб’язках. Вихідні сприятливі для справ, які можна швидко закінчити.

ЛЕВ

Не відкладайте справи в далекий ящик, адже ви можете з ними чудово впоратися. Сприятливим буде спілкування з начальством. У вільний від роботи час ви легко впораєтеся з господарськими справами та проблемами, але не забувайте і про повноцінний відпочинок.

ДІВА

Уся ваша діяльність має бути спрямована на створення міцного фундаменту для вигідних угод та успішної роботи. Очікуйте на матеріальний прибуток від старих вкладень, натомість треба буде детально спланувати майбутні дії. Вихідні сприятливі для відпочинку на лоні природи.

ТЕРЕЗИ

Цього тижня вам можуть надійти ділові пропозиції, які дозволять піднятися на черговий щабель кар’єрних сходів. Тепер гарний період для початку ремонту та інших видів благоустрою вашого помешкання. Вихідні постарайтеся присвятити заняттям з дітьми.

СКОРПІОН

Протягом наступного тижня будете відкриті для пропозицій, і вони почнуть надходити до вас у наростаючому темпі. Постарайтеся зосередитись. Можливі конфлікти як з начальством, так і рештою людей, які оточують вас. У вихідні ймовірний зрив планів.

СТРІЛЕЦЬ

Вам знадобляться такі якості, як уважність і мудрість. Не слід нехтувати дрібницями – вирішення навіть незначних питань може дати несподіваний, але дуже приємний результат. У вихідні, перш ніж приступити до дій, варто добре все продумати: безсистемні вчинки успіху не принесуть.

КОЗЕРІГ

Справ виявиться багато, і хоча частину з них удасться перекласти на плечі партнерів, основну роботу все-таки доведеться виконувати самому. Бажання зняти напругу, відіграючись на тих, хто поряд, слід задавити в зародку, інакше ви тільки зіпсуєте стосунки й нічого не досягнете.

ВОДОЛІЙ

Активізуйте такі якості, як рішучість і діловитість, тоді ви не залишитеся непоміченими. Надавайте підтримку тільки тим, хто вам дійсно важливий та цікавий. Намагайтеся бути уважними й поблажливими до близьких людей, не кривдьте їх, вибачайте їм їхні маленькі недоліки та слабкості.

РИБИ

Намагайтеся не міняти нічого навколо. Можлива натягнутість у стосунках з колегами, начальством або старшими родичами. Це, швидше за все, результат непорозуміння – відверта розмова допоможе вам позбутися своїх сумнівів. Будьте лояльнішими до близьких.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах