30084
10:00 22.122019

Гороскоп на 23 - 29 грудня 2019

Цікаве 3032

ОВЕН

Не варто реагувати на вимоги керівництва занадто емоційно. Ви зможете знайти дипломатичний підхід і вислизнути із неприємностей. Ви, напевно, зможете домогтися потрібного вам рішення. У вихідні завзята праця принесе швидкий успіх, у вас може відкритися друге дихання.

ТЕЛЕЦЬ

Сміливі експерименти небажані, краще діяти перевіреними методами. Ваші товариськість і життєстійкість знайдуть гідне застосування. Можливі деякі ускладнення в справах і розбіжності з колегами. У вихідні можуть виникнути труднощі у стосунках із родичами.

БЛИЗНЮКИ

Вам однаково добре будуть вдаватися як побутові, так і професійні справи. Постарайтеся не зневажати деякими умовностями, але виявіть рішучість у подоланні труднощів. У вихідні порадуйте своїх близьких турботою і увагою, відчуття свята, що наближається, буде сприяти вашому гарному настрою.

РАК

Навалиться багато різноманітних справ, і ви не будете знати, як правильно розставити пріоритети. Може початися новий відлік у вашій кар’єрі. Можливе раптове поліпшення матеріального добробуту. У вихідні постарайтеся вибратися в гості або запросити друзів до себе додому, і приємне спілкування вам забезпечено.

ЛЕВ

Найкраще тримати в секреті свої задуми, це буде корисним для їхньої реалізації. Є шанс установити досить корисні ділові зв’язки, що сприятливо відобразиться на вашому соціальному статусі. Гарний період для вирішення сімейних проблем і налагодження взаємин.

ДІВА

Можливе розчарування в комусь із близьких людей, але це не привід для серйозного розладу. Прийде відчуття спокою і гармонії. Ви здатні «гори звернути», причому від вас не вимагатиметься великих зусиль, але усвідомлення завершеності справ принесе почуття глибокого задоволення.

ТЕРЕЗИ

Вам досить часто доведеться займатися рутинною роботою, розчищати завали на роботі, щоб у потрібний строк ніщо не перешкоджало вашій діяльності. Можна піти на зважений ризик. У вихідні не відмовляйтеся від пропозицій друзів відвідати вечірку.

СКОРПІОН

Вам доведеться розгрібати рутину. Для кожної речі і завдання знайдуться прийнятні місце і час. Буде важко, але нагорода не забариться з’явитися у вигляді морального задоволення. І воно буде зростати разом із матеріальним успіхом, який також дуже ймовірний. У вихідні ви зможете застосувати отримані відомості на практиці.

СТРІЛЕЦЬ

Що не робиться – усе на краще, і якщо виникли певні труднощі в особистому житті, можливо, на вас чекає успіх у справах і зростання фінансів. Прислухайтеся до своєї інтуїції, і вона не підведе. Постарайтеся відновити доброзичливі стосунки з товаришами по службі. Вихідні – гарний час для перерозподілу обов’язків у сімейних стосунках.

КОЗЕРІГ

Прискіпливо спостерігайте за перебігом подій – все може змінитися будь-якої миті. Бажано не метушитися і не квапити намічені події. Якщо несила змінити обставини, спробуйте змінити власне ставлення до них. Живіть власною думкою, нехай осуд оточуючих вас не хвилює.

ВОДОЛІЙ

Перед вами можуть відкритися нові обрії. Справи на роботі тримаються добре і не дуже вас турбують. Родичам знадобиться ваша підтримка і допомога. Виділіть більше уваги дітям. Обдаруйте себе у вихідні новими приємними враженнями.

РИБИ

Будьте особливо уважними до інформації, яка надходить, і стежте за своїми словами. Вас відвідають незвані гості, постарайтеся виявити привітність і гостинність. Не варто приймати поквапливих рішень, різкі зміни в житті поки небажані. У вихідні уникайте суперечливих моментів у будь-яких розмовах.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Тячівщині під час обшуку вилучили у місцевого жителя майже 1 кг наркотиків рослинного походження
12:33
Традиційний турнір ветеранів із мініфутболу пам’яті Василя Турянчика фінішував у Мукачеві
12:10
«Минай» був близьким до перемоги над «Рухом»
11:57
Відійшов у вічність перший декан економічного факультету УжНУ
11:39
На Закарпатті затримали таксистів-переправників
11:28
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
Всі новини