29996
10:00 15.122019

Гороскоп на 16 - 22 грудня 2019

Цікаве 2941

ОВЕН

Найважливіше – це реалізація власних можливостей. Підтримка може прийти з боку колег і від зовсім сторонніх людей. Однак не варто розслаблятися, можливі непередбачені ситуації. Наприкінці тижня, після безперервної суєти, на вас очікує відпочинок, про який ви так довго мріяли.

ТЕЛЕЦЬ

Ваша активність, можливо, буде трохи обмежена з об’єктивних причин. Не пливіть проти течії – саме ця тактика приведе вас до найкращого результату. Зросте активність недоброзичливців і конкурентів. Вихідні можуть виявитися вдалими для налагодження контактів.

БЛИЗНЮКИ

Переможний наступ кар’єрними сходами продовжиться з подвоєною силою. Але постарайтеся дотримуватися філософських поглядів на події, що відбуваються: що має статися, те й трапиться. Налаштуйтеся на яскраву і цікаву подію. У вихідні будьте обережними – побоюйтеся інтриг і підлості.

РАК

Тиждень буде наповнений різноманітними подіями. Постарайтеся бути гранично зібраними, пунктуальними і уважними. Не зважаючи на вашу сумлінність, ви можете припуститися серйозної помилки, яку потім виявиться дуже складно виправити.

ЛЕВ

Постарайтеся адекватно оцінювати свої сили, зараз не кращий час для подвигів. Краще зробити менше, але якісно. Не потрапляйте зайвий раз на очі начальству. Вихідні бажано провести вдома – з родиною.

ДІВА

На роботі починають здійснюватися давно задумані проєкти. Ваше вміння швидко вникати в ситуацію і брати її під контроль викличе загальний непідробний захват. Ви почуватиметеся впевнено як на роботі, так і на вечірках. У вихідні хтось із близького оточення потребуватиме вашої поради.

ТЕРЕЗИ

У будь-якій ситуації не втрачайте голову, контролюйте свої емоції. За цей час ви здатні багато чого змінити і самі відчуєте глибоке задоволення. У вихідні вас відвідає небувале відчуття спокою і гармонії із собою. Насолоджуйтеся!

СКОРПІОН

Не шкодуйте про втрачені можливості, цілком імовірно, що ви самі не занадто точно оцінюєте ситуацію. Змінити минуле можливо, тільки змінивши до нього своє ставлення. Виділіть більше уваги дітям, їм необхідні ваша порада і розуміння.

СТРІЛЕЦЬ

Ви будете надзвичайно охочі до роботи, водночас настала пора ледь остудити запопадливість і реально розрахувати свої сили. Постарайтеся не спізнюватися, дотримуватися взятих на себе зобов’язань і пунктуальності. У вихідні ймовірні цікаві пропозиції.

КОЗЕРІГ

Гарний час для вирішення питань, які викликали певні труднощі. Удача супроводжує вас у прийнятті відповідальних рішень. Нові події, які відбудуться на роботі, відволічуть вас від сумних думок і подарують заряд оптимізму. У вихідні прийміть запрошення старих друзів.

ВОДОЛІЙ

Ділове навантаження може створити деяку напругу, і лише підвищена пильність дозволить вам пройти через цей тиждень без втрат. Не бійтеся розставатися з непотрібними речами і старими пережитками. Не доводьте ситуацію до точки кипіння. Вихідні проведіть удома, відгородіть себе від непотрібних контактів.

РИБИ

Якщо ви не дасте собі доброго відпочинку, то можете зіштовхнутися з утомою і стресами. Доведеться просити допомоги, самостійно вам тут не впоратися. Спробуйте менше говорити і більше слухати, зберігайте нейтральну позицію. У вихідні вам варто знайти час для генерального прибирання свого житла.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини