29993
10:00 8.122019

Гороскоп на 9 - 15 грудня 2019

Цікаве 1496

ОВЕН

Бажано зосередитися на робочих обов’язках. Доведеться енергійно вирішувати важливі питання, залагоджувати виникаючі проблеми. Цілеспрямованість дозволить досягти набагато більших результатів, ніж ви планували. А от похід у гості або на вечірку у вихідні може виявитися стомлюючим.

ТЕЛЕЦЬ

Вам випаде один із тих рідкісних шансів, які стають причиною кар’єрних зльотів. Будьте готові круто змінити свій спосіб життя. Необхідно контролювати не тільки свої дії та слова, але й думки. У вихідні постарайтеся відмовитися від ілюзій, а також не опускатися до низьких інстинктів.

БЛИЗНЮКИ

Не варто побоюватися змін, для них зараз чудовий час. Може сприятливо вирішитися кар’єрне питання, але про блискучі успіхи стороннім краще поки не розповідати. Обставини самі складуться на вашу користь. А от від домашніх суперечок краще відійти, щоб не загострювати стосунків.

РАК

Ви отримаєте важливі новини від людини, з якою давно і близько спілкуєтеся. Ймовірні сварки і непорозуміння з боку близьких, не переживайте, проблеми будуть вичерпані. Не варто брати участі у жодних сумнівних заходах, не довіряйте незнайомцям. Вихідні варто провести на людях.

ЛЕВ

Ви будете зайняті активним розгрібанням нагромадження проблем. Постарайтеся, щоб від прояву почуттів не постраждали оточуючі. Намагайтеся не пропускати важливих подій, що розвертаються навколо вас. У вихідні вам варто виїхати на природу.

ДІВА

Ви виявите ініціативу й активність на роботі. Ваші ідеї будуть прийняті й підтримані керівництвом та колегами. Може надійти важлива інформація, постарайтеся її гідно оцінити. У вихідні ймовірна неформальна зустріч, від якої буде залежати багато найближчих подій у діловій сфері. Ситуація складеться сприятливо й успіх практично гарантований.

ТЕРЕЗИ

Вам буде сприяти удача, але постарайтеся бути помірним в обіцянках. Варто дотримуватися пунктуальності й уникати протиріч із тими, хто знаходиться вище від вас. У вихідні не починайте нічого нового, висока ймовірність одержання спотвореної інформації.

СКОРПІОН

У вас може з’явитися серйозний привід задуматися про сенс життя. Стосунки з оточуючими стануть кращими. Виявіть силу волі – тоді ви уникнете серйозних витрат, які можуть похитнути ваше фінансове становище. У вихідні у вас з’явиться багато гарних можливостей для реалізації творчих задумів.

СТРІЛЕЦЬ

Ви перебуваєте на порозі великих змін. Наступає складний і відповідальний тиждень. Вас багато що може дратувати і виводити з рівноваги, а впоратися з емоціями виявиться непросто. У вихідні не варто наполягати на своїй правоті, тому що необразлива суперечка може закінчитися великим конфліктом.

КОЗЕРІГ

Варто контролювати свій емоційний стан, щоб не потрапити в делікатне становище і не посваритися з близькими. У вихідні ваші творчі проєкти будуть схвалені і підтримані. Тож, якщо вам потрібен успіх – постарайтеся не відволікатися, а почати їх втілювати.

ВОДОЛІЙ

На роботі намагайтеся ненав’язливо показати, на що ви здатні, якщо вам надати свободу творчості. Роботи буде багато, але вона буде вам цікава і дозволить розкрити ваш творчий потенціал. Покращаться ваші стосунки з близькими, що дозволить реалізувати давні задуми.

РИБИ

Робота здатна поглинути вас цілковито. Ваше керівництво просто вирішить, що, крім роботи, інших справ у вас бути не може і навантажить вас понад розумні межі. Наприкінці тижня будьте готовими до конструктивних компромісів.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах