29840
13:16 28.112019

Шпинатний рулет із червоною рибою

Цікаве 3364

Інгредієнти

– 4 яйця,

– 1 п. розпушувача,

– 2 ст. ложки борошна,

– 200 г шпинату.

Начинка

– 300 г жирного пастоподібного домашнього сиру,

– 50 г вершків, сіль.

Слабосолена червона риба.

Спосіб приготування

Усе, що для начинки, збити блендером. Усе, що для тіста, теж збити блендером. Вилити на деко, застелене пергаментним папером (його краще додатково змастити маслом), тонко розмазати. Поставити в розігріту до 180 град. духовку, випікати 10 хв. Дістати корж із духовки, зняти папір і, поки він гарячий, змастити начинкою, викласти тонкі пластини риби (на один край або по всій поверхні), акуратно і щільно загорнути рулетом. Рулет замотати в харчову плівку і поставити в холодильник мінімум на 2-3 год. Можна на ніч. Перед нарізанням поставити ще ненадовго в морозилку (так легше нарізати рулети будь-якої товщини).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах