29734
20:21 18.112019

У Мукачеві пройшов благодійний вечір: Степан Горбик представив свій «Цукерковий смак»

Цікаве 2458
18 листопада в Мукачівському драматичному театрі знову людно. Волонтери та творчі люди об’єдналися заради доброї справи.
Розпочав концертну програму  акустичний гурт “Lion On A Spaceship». Соліст заспівав чимало авторських пісень, та розповідав  про свої подорожі і те, як саме писав твори та кому їх присвячував. Ну, а потім передав естафету запрошеному гостю – Степану Горбику.  Степан – молодий виконавець з Тернополя. Наразі проводить тур Україною зі своєю концерною програмою під назвою ” Цукерковий смак”. Більшість виконаних пісень – авторські. Степан, радо відгукнувся на запрошення  взяти участь у концерті, метою якого є не тільки насолодитись музикою, але й допомогти хворій дитині.
Також до благодійної акції долучилося більше десяти господинь, які спекли смаколики на будь-який смак, та організація “Обітниця сироті”. Також в благодійному ярмарку взяли участь вихованці Чинадієвського дитячого будинку, які на продаж представили вироби Hand made. Усі вилучені кошти передадуть на лікування онкохворого – Василя Легача.
Хлопець наразі лікується за кордоном. За останньою інформацією, яку надали волонтери, Василю після покращення від лікування, знову стало гірше. Про це у Мукачеві дізналися буквально за декілька годин до концерту.
Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах